Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse)

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 0min , Čas vaření: 2h 0min
Celkový čas: 1dní 2h 0min , porce

1800 kalorií, 0.0g cukrů, 7.0g tuků, 87.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Fazuľu umyjeme a deň vopred namočíme, aby zmäkla. Na druhý deň ju 30 minút povaríme. Medzitým pokrájame mäso na kúsky, opečieme ho v oleji, pridáme cibuľu a rozotretý cesnak. Spojíme s fazuľou. Dáme do zapekacej misy, ktorú sme vyložili plátkami slaniny, pridáme korenie a trochu posolíme. Podlejeme vriacou vodou a varíme 2 hodiny. Pred dovarením pridáme rajčiaky pokrájané na štvrtky a kúsky nakrájanej klobásy. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Kto má rád baraninu, pre toho je to špecialita.

Jozef

01. 08. 2010, Recept navštíven: 2996x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Francouzské palačinky

Francouzské palačinky

Všechny suroviny rozmícháme v misce na hladké řídké těsto a necháme půl hodiny odpočinout. Na rozpáleném o...

Francouzské preclíčky

Francouzské preclíčky

Mouku smícháme se sušeným droždím. Přidáme cukr, vodu a sůl a vše zpracujeme na hladké a vláčné těsto. Nech...

Francouzské brambory - dušené

Francouzské brambory - dušené

Brambory oloupeme a nakrájíme na hranolky, cibuli také oloupeme a nakrájíme na drobno. Na trošce oleje smaž...

Kuře Marengo - známé francouzské Poulet Marengo

Kuře Marengo - známé francouzské Poulet Marengo

Kurča umyjeme a rozporcujeme. Na hlbšej panvici rozpálime olej, vložíme doň pokrájanú cibuľku s rozotretým ...

Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse)

Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse)

Fazuľu umyjeme a deň vopred namočíme, aby zmäkla. Na druhý deň ju 30 minút povaríme. Medzitým pokrájame mäs...

Zobrazit všechny podobné recepty k Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse) Link-arrow
Thumb

Dalamánky z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. K vlažnému mléku přidáme kvasnice, trochu mouky a vyrobíme kvásek, kt...

Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Chléb bramborový

Připravíme si kvásek z trochy vody a rozdrobeného droždí, přidáme trochu mouky a brambor a necháme do druhé...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zdravý , dobrý recept, jen bych přidala ještě trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

15. 08. 2015, 08:46

Přidat komentář

Facebook komentáře