Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse)

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 0min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

1dní 2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1800 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
87.0g bílkovin


Příprava

Fazuľu umyjeme a deň vopred namočíme, aby zmäkla. Na druhý deň ju 30 minút povaríme. Medzitým pokrájame mäso na kúsky, opečieme ho v oleji, pridáme cibuľu a rozotretý cesnak. Spojíme s fazuľou. Dáme do zapekacej misy, ktorú sme vyložili plátkami slaniny, pridáme korenie a trochu posolíme. Podlejeme vriacou vodou a varíme 2 hodiny. Pred dovarením pridáme rajčiaky pokrájané na štvrtky a kúsky nakrájanej klobásy. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Tip k receptu

Kto má rád baraninu, pre toho je to špecialita.

přidejte na:
Jozef

01. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zdravý , dobrý recept, jen bych přidala ještě trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka
planeta 15. 08. 2015, 10:46
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborné jedlo
dušanka 07. 06. 2017, 12:39
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vydarený recept
katka16031 10. 01. 2018, 22:55