Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse)

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 1dní 2h 0min
Nutriční hodnoty
1800 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 87.0g bílkovin

Příprava

Fazuľu umyjeme a deň vopred namočíme, aby zmäkla. Na druhý deň ju 30 minút povaríme. Medzitým pokrájame mäso na kúsky, opečieme ho v oleji, pridáme cibuľu a rozotretý cesnak. Spojíme s fazuľou. Dáme do zapekacej misy, ktorú sme vyložili plátkami slaniny, pridáme korenie a trochu posolíme. Podlejeme vriacou vodou a varíme 2 hodiny. Pred dovarením pridáme rajčiaky pokrájané na štvrtky a kúsky nakrájanej klobásy. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Kto má rád baraninu, pre toho je to špecialita.


Přidat na Pinterest
Jozef

01. 08. 2010, Recept navštíven: 3104x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zdravý , dobrý recept, jen bych přidala ještě trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

15. 08. 2015, 08:46

Přidat komentář

Facebook komentáře