Francouzské fazole se skopovým (Cassoulet a la Toulouse)
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 0min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
1dní 2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1800
kalorií
0.0g
cukrů
7.0g
tuků
87.0g
bílkovin
Příprava
Fazuľu umyjeme a deň vopred namočíme, aby zmäkla. Na druhý deň ju 30 minút povaríme. Medzitým pokrájame mäso na kúsky, opečieme ho v oleji, pridáme cibuľu a rozotretý cesnak. Spojíme s fazuľou. Dáme do zapekacej misy, ktorú sme vyložili plátkami slaniny, pridáme korenie a trochu posolíme. Podlejeme vriacou vodou a varíme 2 hodiny. Pred dovarením pridáme rajčiaky pokrájané na štvrtky a kúsky nakrájanej klobásy. Pred podávaním ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Kto má rád baraninu, pre toho je to špecialita.
Jozef01. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: saturejka
planeta 15. 08. 2015, 10:46
© 2024, Railsformers s.r.o.