Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou na fazolkách

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
20min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

285 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Nejdříve namarinujeme hermelín: 1 PL oleje smícháme s grilovacím kořením, směsí potřeme hermelín a zabalíme do alobalu. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Zeleninová směs: na oleji si zpěníme najemno nakrájenou cibuli a zasypeme 1/2 ČL cukru. Část cibule si dáme stranou. Do pánve přidáme nakrájenou slaninu a česnek na plátky, chvíli orestujeme a přidáme namočené sušené houby či žampiony na plátky, které dochutíme kmínem. Poté přidáme fazolky a necháme vše společně restovat, dokud není zelenina hotová (lze podlít trochou vody). Směs osolíme a opepříme.
Během přípravy zeleniny si do rozpálené trouby dáme rozehřát zabalený hermelín (cca 10 min). Když je hermelín měkký, vytáhneme ho z trouby, na talíř dáme zeleninovou směs a vybalíme hermelín. Ten dozdobíme karamelizovanou cibulkou a můžeme podávat.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 11. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
perfektný hermelín

03. 11. 2015, 11:57

Chybí obrázek
Vypadá to dobře, určitě vyzkouším

03. 11. 2015, 13:20

Chybí obrázek
vyskúšam určite

06. 11. 2015, 11:56

Chybí obrázek
chutný hermelín

10. 11. 2015, 11:29

Chybí obrázek
skvelý hermelín

15. 11. 2015, 13:58

rus0030
Moc chutné

13. 05. 2016, 20:38

Chybí obrázek
super dobrý hermelín s fazuľkami

17. 12. 2016, 20:52

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.