Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou na fazolkách

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
285 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve namarinujeme hermelín: 1 PL oleje smícháme s grilovacím kořením, směsí potřeme hermelín a zabalíme do alobalu. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Zeleninová směs: na oleji si zpěníme najemno nakrájenou cibuli a zasypeme 1/2 ČL cukru. Část cibule si dáme stranou. Do pánve přidáme nakrájenou slaninu a česnek na plátky, chvíli orestujeme a přidáme namočené sušené houby či žampiony na plátky, které dochutíme kmínem. Poté přidáme fazolky a necháme vše společně restovat, dokud není zelenina hotová (lze podlít trochou vody). Směs osolíme a opepříme.
Během přípravy zeleniny si do rozpálené trouby dáme rozehřát zabalený hermelín (cca 10 min). Když je hermelín měkký, vytáhneme ho z trouby, na talíř dáme zeleninovou směs a vybalíme hermelín. Ten dozdobíme karamelizovanou cibulkou a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Pajunc

02. 11. 2015, Recept navštíven: 1752x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perfektný hermelín

03. 11. 2015, 11:57

Jana Smidži
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vypadá to dobře, určitě vyzkouším

03. 11. 2015, 13:20

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam určite

06. 11. 2015, 11:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný hermelín

10. 11. 2015, 11:29

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý hermelín

15. 11. 2015, 13:58

rus0030
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Moc chutné

13. 05. 2016, 20:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý hermelín s fazuľkami

17. 12. 2016, 20:52

Přidat komentář

Facebook komentáře