Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Gruzínska šurpa

Gruzínska šurpa
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1680 kalorií, 3.0g cukrů, 0.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne korenie, soľ a varíme, až kým je mäso skoro mäkké. Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak. Dovarime. Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.

Bulb Tip k receptu

Hotovú polievku dochutíme lyžicou smotany.

Jozef

08. 11. 2011, Recept navštíven: 2459x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Gruzínska šurpa

Gruzínska šurpa

Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne ko...

Zobrazit všechny podobné recepty k Gruzínska šurpa Link-arrow
Thumb.24853

Bramborové placky mojí babičky

Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, přidám...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre urobene hovädzie maso

30. 04. 2016, 18:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné a chutne

07. 05. 2016, 18:48

Přidat komentář

Facebook komentáře