Gruzínska šurpa

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

1680 kalorií
3.0g cukrů
0.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne korenie, soľ a varíme, až kým je mäso skoro mäkké. Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak. Dovarime. Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.

Tip k receptu

Hotovú polievku dochutíme lyžicou smotany.

přidejte na:
Chybí obrázek

08. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre urobene hovädzie maso

30. 04. 2016, 18:35

Chybí obrázek
výborné a chutne

07. 05. 2016, 18:48

Chybí obrázek
chuťovo dobrý recept

20. 09. 2017, 09:46

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.