Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Gruzínska šurpa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1680 kalorií 3.0g cukrů 0.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne korenie, soľ a varíme, až kým je mäso skoro mäkké. Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak. Dovarime. Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.

Bulb Tip k receptu

Hotovú polievku dochutíme lyžicou smotany.


Přidat na Pinterest
Jozef

08. 11. 2011, Recept navštíven: 3355x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre urobene hovädzie maso

30. 04. 2016, 18:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné a chutne

07. 05. 2016, 18:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo dobrý recept

20. 09. 2017, 09:46

Přidat komentář

Facebook komentáře