Gruzínska šurpa
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1680
kalorií
3.0g
cukrů
0.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Mäso pokrájame na väčšie kúsky, opražíme s cibuľkou pokrájanou nahrubo, zalejeme vývarom, pridáme čierne korenie, soľ a varíme, až kým je mäso skoro mäkké. Pred dovarením pridáme mrkvu pokrájanú na kolieska, zemiaky pokrájané na kocky a rajčiakový pretlak. Dovarime. Tesne pred podaním na stôl pridáme nadrobno pokrájanú zelenú petržlenovú vňať a kôpor.
Tip k receptu
Hotovú polievku dochutíme lyžicou smotany.
Jozef08. 11. 2011
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.