Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Guláš Petra Voka

Guláš Petra Voka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2420 kalorií, 60.0g cukrů, 15.0g tuků, 54.0g bílkovin

Příprava

Lehce usmažíme na sádle cibulku nakrájenou na velmi jemno, přidáme papriku a přidáme kostky hovězího masa. Maso zprudka na cibulce osmahneme a pak ztlumíme plamen a hrnec přiklopíme. Maso dusíme a podle potřeby přidáváme horkou vodou. Dusíme asi 25 minut a pak přidáme k hovězímu i kostky vepřového masa. Opět dusíme cca 20 minut, vysmahneme do tuku. Celé zaprášíme moukou a 5-8 minut restujeme. Pak celé zalijeme dostatečným množstvím vody, opepříme a necháme pomalu vařit. Vaříme, dokud není maso měkké (20 minut). Nakonec přidáme lečo a červené víno. Chvíli povaříme (10 minut) a můžeme servírovat.

pink.verca

25. 10. 2011, Recept navštíven: 4557x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Guláš Petra Voka

Guláš Petra Voka

Lehce usmažíme na sádle cibulku nakrájenou na velmi jemno, přidáme papriku a přidáme kostky hovězího masa. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Guláš Petra Voka Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept na guláš

30. 01. 2016, 15:13

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
guláš je chuťovo vyborný

15. 11. 2016, 11:29

Přidat komentář

Facebook komentáře