Guláš Petra Voka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2420 kalorií
60.0g cukrů
15.0g tuků
54.0g bílkovin


Příprava

Lehce usmažíme na sádle cibulku nakrájenou na velmi jemno, přidáme papriku a přidáme kostky hovězího masa. Maso zprudka na cibulce osmahneme a pak ztlumíme plamen a hrnec přiklopíme. Maso dusíme a podle potřeby přidáváme horkou vodou. Dusíme asi 25 minut a pak přidáme k hovězímu i kostky vepřového masa. Opět dusíme cca 20 minut, vysmahneme do tuku. Celé zaprášíme moukou a 5-8 minut restujeme. Pak celé zalijeme dostatečným množstvím vody, opepříme a necháme pomalu vařit. Vaříme, dokud není maso měkké (20 minut). Nakonec přidáme lečo a červené víno. Chvíli povaříme (10 minut) a můžeme servírovat.

přidejte na:
pink.verca

25. 10. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept na guláš

hanka 30. 01. 2016, 15:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
guláš je chuťovo vyborný

majka 15. 11. 2016, 11:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný guláš ako ma byť

Svetlana 15. 12. 2016, 19:43

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
perfektný a chuťovo vyborný guláš

palino 30. 01. 2017, 11:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý kvalitný guľáš

katka16031 28. 02. 2018, 14:12

Přidat komentář