Guláš Petra Voka
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
2420
kalorií
60.0g
cukrů
15.0g
tuků
54.0g
bílkovin
Příprava
Lehce usmažíme na sádle cibulku nakrájenou na velmi jemno, přidáme papriku a přidáme kostky hovězího masa. Maso zprudka na cibulce osmahneme a pak ztlumíme plamen a hrnec přiklopíme. Maso dusíme a podle potřeby přidáváme horkou vodou. Dusíme asi 25 minut a pak přidáme k hovězímu i kostky vepřového masa. Opět dusíme cca 20 minut, vysmahneme do tuku. Celé zaprášíme moukou a 5-8 minut restujeme. Pak celé zalijeme dostatečným množstvím vody, opepříme a necháme pomalu vařit. Vaříme, dokud není maso měkké (20 minut). Nakonec přidáme lečo a červené víno. Chvíli povaříme (10 minut) a můžeme servírovat.
pink.verca25. 10. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.