Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Harula - bramborová baba

Harula - bramborová baba

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
1686 kalorií 3.0g cukrů 40.0g tuků 53.0g bílkovin

Příprava

Zemiaky očistíme, postrúhame, posolíme, pridáme múku. Pokrájanú slaninu spražime s cibuľou. Do postrúhaných zemiakov postupne vmiešame korenie, rozotretý cesnak a vajcia. Všetko dobre vymiešame a rozotrieme na vymastený pekáč. Pečieme vo vyhriatej rúre až kým haruľa nezružovie. Zapíjame kyslým mliekom.

Bulb Tip k receptu

Haruľa je veľmi sýtiace a pomerne ťažko stráviteľné jedlo, takže okrem chuti musíme mať na ňu aj zdravý žalúdok.


Jozef

10. 07. 2010, Recept navštíven: 3404x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam dost často, je to dobrý recept

25. 05. 2016, 09:33

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasicky dobrý recept na harulu

02. 09. 2016, 19:20

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
haruľa je vynikajuca pochuťka

14. 12. 2016, 20:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept je velmi známy, mám ho odskúšaný, je velmi sýty

04. 04. 2017, 20:51

Přidat komentář

Facebook komentáře