Chybějící obrázek

Hortobáďská krkovička

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

224 kalorií
1.0g cukrů
1.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom oleji. Olej prelejeme do druheho kastróla, pridáme očistenú, jemne pokrájanú cibuľu, štipľavú papriku, rajčiakový pretlak, rascu, rozdrvený cesnak a majorán, podlejeme horúcou vodou alebo vínom a povaríme. Horúcu šťavu nalejeme na rezne a pod pokrývkou dusíme. Keď je mäso napoly udusené, pridáme očistenú a pokrájanú zelenú papriku a rajčiaky a všetko do mäkka udusíme.

Tip k receptu

Podáva sa s haluškami a zapíja dobrým maďarským vínom.

přidejte na:
Jozef

05. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vynikajuca krkovička

katka16031 08. 12. 2017, 20:19

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo skvele

dušanka 07. 01. 2018, 21:11

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Móóóc dobré :-) Výtečně jsme si pochutnali. A doporučujeme víno nenahrazovat vodou. Díky za recept. P.S. Jen ten název se hůře pamatuje.

Jirka + Ivča 24. 04. 2012, 21:08