Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hortobáďská krkovička

Hortobáďská krkovička
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

224 kalorií, 1.0g cukrů, 1.0g tuků, 8.0g bílkovin

Příprava

Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom oleji. Olej prelejeme do druheho kastróla, pridáme očistenú, jemne pokrájanú cibuľu, štipľavú papriku, rajčiakový pretlak, rascu, rozdrvený cesnak a majorán, podlejeme horúcou vodou alebo vínom a povaríme. Horúcu šťavu nalejeme na rezne a pod pokrývkou dusíme. Keď je mäso napoly udusené, pridáme očistenú a pokrájanú zelenú papriku a rajčiaky a všetko do mäkka udusíme.

Bulb Tip k receptu

Podáva sa s haluškami a zapíja dobrým maďarským vínom.

Jozef

05. 08. 2010, Recept navštíven: 4256x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hortobáďská krkovička

Hortobáďská krkovička

Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom olej...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hortobáďská krkovička Link-arrow
Thumb

Noky z mouky

Suroviny smícháme. Těsto vhazujeme do vroucí vody polévkovou lžící. Vaříme cca 3-4 minuty. Jeden nok vyndám...

Thumb

Špekové knedlíky s česnekem

Drobně nakrájenou slaninu zpěníme, přidáme na kostičky nakrájené žemle, osmahneme a dáme do mísy. Přelijeme...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Móóóc dobré :-) Výtečně jsme si pochutnali. A doporučujeme víno nenahrazovat vodou. Díky za recept. P.S. Jen ten název se hůře pamatuje.

Jirka + Ivča 24. 04. 2012, 21:08

Facebook komentáře