Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hortobáďská krkovička

Hortobáďská krkovička

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
224 kalorií 1.0g cukrů 1.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom oleji. Olej prelejeme do druheho kastróla, pridáme očistenú, jemne pokrájanú cibuľu, štipľavú papriku, rajčiakový pretlak, rascu, rozdrvený cesnak a majorán, podlejeme horúcou vodou alebo vínom a povaríme. Horúcu šťavu nalejeme na rezne a pod pokrývkou dusíme. Keď je mäso napoly udusené, pridáme očistenú a pokrájanú zelenú papriku a rajčiaky a všetko do mäkka udusíme.

Bulb Tip k receptu

Podáva sa s haluškami a zapíja dobrým maďarským vínom.


Jozef

05. 08. 2010, Recept navštíven: 4372x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Móóóc dobré :-) Výtečně jsme si pochutnali. A doporučujeme víno nenahrazovat vodou. Díky za recept. P.S. Jen ten název se hůře pamatuje.

Jirka + Ivča 24. 04. 2012, 21:08

Facebook komentáře