Hortobáďská krkovička
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
224
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Odležanú vykostenú krkovičku umyjeme, nakrájame na rezne, pomúčime a opečieme z oboch strán na horúcom oleji. Olej prelejeme do druheho kastróla, pridáme očistenú, jemne pokrájanú cibuľu, štipľavú papriku, rajčiakový pretlak, rascu, rozdrvený cesnak a majorán, podlejeme horúcou vodou alebo vínom a povaríme. Horúcu šťavu nalejeme na rezne a pod pokrývkou dusíme. Keď je mäso napoly udusené, pridáme očistenú a pokrájanú zelenú papriku a rajčiaky a všetko do mäkka udusíme.
Tip k receptu
Podáva sa s haluškami a zapíja dobrým maďarským vínom.
Jozef05. 08. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.