Houbová omáčka z mladých hřibů
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
2960
kalorií
0.0g
cukrů
73.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Maso dáme vařit do osolené vroucí vody, když je měkké, vyndáme jej na talířek. Na drobno pokrájenou cibulku zpěníme na másle, přidáme houby pokrájené na malé kousky, podlijeme vývarem z masa a podusíme doměkka.
Omáčku připravíme ze smetany, mléka a mouky. Vše rozmícháme a vlijeme do uvařených hub společně s potřebným množstvím vývaru.
Tip k receptu
Pro výraznější houbovou chuť můžeme přidat špetku houbového koření.
Roxana02. 09. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.