Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Houbová omáčka z mladých hřibů

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 5min
Nutriční hodnoty
2960 kalorií 0.0g cukrů 73.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Maso dáme vařit do osolené vroucí vody, když je měkké, vyndáme jej na talířek. Na drobno pokrájenou cibulku zpěníme na másle, přidáme houby pokrájené na malé kousky, podlijeme vývarem z masa a podusíme doměkka.

Omáčku připravíme ze smetany, mléka a mouky. Vše rozmícháme a vlijeme do uvařených hub společně s potřebným množstvím vývaru.

Bulb Tip k receptu

Pro výraznější houbovou chuť můžeme přidat špetku houbového koření.


Přidat na Pinterest
Roxana

02. 09. 2013, Recept navštíven: 2801x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Když jsou hříbky, tak to dělám, aler ws vepřovým masem

18. 12. 2014, 08:25

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre je to aj bez mäsa

17. 10. 2015, 13:07

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam bez masa a chutí vynikajuco

24. 10. 2015, 20:37

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
z čerstvých hríbkov je to fantastická pochuťka

29. 12. 2016, 20:21

Přidat komentář

Facebook komentáře