Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se zeleninou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 10min 1h 40min
Nutriční hodnoty
400 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Špalíček hovězího masa z kýty osolíme, potřeme olejem a na pánvi ze všech stran opečeme. Poté maso přeložíme na dvojitý alobal, který předtím potřeme olejem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kuličky nového koření, kuličky černého pepře, lžičku šalvěje a tymiánu. Maso pečlivě do alobalu zabalíme a vložíme do pekáčku a pečeme do měkka. V hrnci opečeme na trošce oleje na proužky nakrájené papriky a nasekaný stroužek česneku, posypeme hladkou moukou, vmícháme rajský protlak, zalijeme šťávou z pečeně, podle potřeby vodou a povaříme. Do omáčky vložíme spařená oloupaná rajčata, osolíme, opepříme. Vložíme na plátky nakrájené maso a povaříme.


Beruska64

08. 12. 2009, Recept navštíven: 3477x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na prípravu hovädzieho masa, omáčka velmi chutná

05. 05. 2017, 19:17

Přidat komentář

Facebook komentáře