Hovězí pečeně se zeleninou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 10min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
400
kalorií
0.0g
cukrů
35.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Špalíček hovězího masa z kýty osolíme, potřeme olejem a na pánvi ze všech stran opečeme. Poté maso přeložíme na dvojitý alobal, který předtím potřeme olejem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kuličky nového koření, kuličky černého pepře, lžičku šalvěje a tymiánu. Maso pečlivě do alobalu zabalíme a vložíme do pekáčku a pečeme do měkka. V hrnci opečeme na trošce oleje na proužky nakrájené papriky a nasekaný stroužek česneku, posypeme hladkou moukou, vmícháme rajský protlak, zalijeme šťávou z pečeně, podle potřeby vodou a povaříme. Do omáčky vložíme spařená oloupaná rajčata, osolíme, opepříme. Vložíme na plátky nakrájené maso a povaříme.
Beruska6408. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.