Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí roštěná na houbách

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
950 kalorií 12.0g cukrů 100.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Naklepané a osolené plátky roštenky rýchlo opečieme na polovičke oleja. Na zvyšnom oleji opražíme posekanú cibuľu, pridáme pokrájane huby a trochu podusíme. Huby preložíme k mäsu, porášime múkou, trocha opečieme, zalejeme zeleninovým vývarom, osolíme, okoreníme a udusíme do mäkka. nakoniec primiešame kečup a ešte krátko povaríme. Podávame s dusenou ryžou.

Bulb Tip k receptu

Roštenky môžeme takýmto spôsobom pripravovať aj s inými druhmi hub.


Přidat na Pinterest
Jozef

30. 06. 2010, Recept navštíven: 5297x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštená podla tohto receptu je dobrá,nič by som nemenila

29. 10. 2016, 17:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je jednoduchý vyborný, chuťovo lahodný

02. 11. 2016, 20:45

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept robím dosť často, je výborný

14. 12. 2016, 20:11

Přidat komentář
Tatiana
Zkoušela jsem tento recept a místo zeleninového bujonu jsem dala hovězí. Taky jsem použila méně kečupu, jelikož mi došel a neměla jsem nový. Přikládám fotečky výtvoru :-)

Tatiana 24. 06. 2011, 14:26

Facebook komentáře