Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí roštěná na houbách

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 20min , porce

950 kalorií, 12.0g cukrů, 100.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Naklepané a osolené plátky roštenky rýchlo opečieme na polovičke oleja. Na zvyšnom oleji opražíme posekanú cibuľu, pridáme pokrájane huby a trochu podusíme. Huby preložíme k mäsu, porášime múkou, trocha opečieme, zalejeme zeleninovým vývarom, osolíme, okoreníme a udusíme do mäkka. nakoniec primiešame kečup a ešte krátko povaríme. Podávame s dusenou ryžou.

Bulb Tip k receptu

Roštenky môžeme takýmto spôsobom pripravovať aj s inými druhmi hub.

Jozef

30. 06. 2010, Recept navštíven: 4706x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí roštěná na houbách

Hovězí roštěná na houbách

Naklepané a osolené plátky roštenky rýchlo opečieme na polovičke oleja. Na zvyšnom oleji opražíme posekanú ...

Salzburská hovězí roštěnka

Salzburská hovězí roštěnka

Z roštenky nakrájame rezne, trochu ich naklepeme, osolíme, okoreníme a na oleji rýchlo opražíme alebo gril...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí roštěná na houbách Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
roštená podla tohto receptu je dobrá,nič by som nemenila

29. 10. 2016, 17:56

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je jednoduchý vyborný, chuťovo lahodný

02. 11. 2016, 20:45

Přidat komentář
Tatiana
Zkoušela jsem tento recept a místo zeleninového bujonu jsem dala hovězí. Taky jsem použila méně kečupu, jelikož mi došel a neměla jsem nový. Přikládám fotečky výtvoru :-)

Tatiana 24. 06. 2011, 14:26

Facebook komentáře