Hovězí roštěná na houbách
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
950
kalorií
12.0g
cukrů
100.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Naklepané a osolené plátky roštěnky rychle opečeme na polovině oleje. Na zbylém oleji opražíme posekanou cibuli, přidáme pokrájené houby a trochu podusíme. Houby přiložíme k masu, poprášíme moukou, trochu opečeme, zalejeme zeleninovým vývarem, osolíme, okořeníme a dusíme doměkka. Nakonec přimícháme kečup a ještě krátce povaříme.
Tip k receptu
Roštěnky můžeme tímto způsobem připravovat i s jinými druhy hub.
Jozef30. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.