Hovězí roštěná na houbách

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

950 kalorií
12.0g cukrů
100.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Naklepané a osolené plátky roštenky rýchlo opečieme na polovičke oleja. Na zvyšnom oleji opražíme posekanú cibuľu, pridáme pokrájane huby a trochu podusíme. Huby preložíme k mäsu, porášime múkou, trocha opečieme, zalejeme zeleninovým vývarom, osolíme, okoreníme a udusíme do mäkka. nakoniec primiešame kečup a ešte krátko povaríme. Podávame s dusenou ryžou.

Tip k receptu

Roštenky môžeme takýmto spôsobom pripravovať aj s inými druhmi hub.

přidejte na:
Chybí obrázek

30. 06. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
roštená podla tohto receptu je dobrá,nič by som nemenila

29. 10. 2016, 17:56

Chybí obrázek
recept je jednoduchý vyborný, chuťovo lahodný

02. 11. 2016, 20:45

Chybí obrázek
recept robím dosť často, je výborný

14. 12. 2016, 20:11

Přidat komentář
Chybí obrázek
Zkoušela jsem tento recept a místo zeleninového bujonu jsem dala hovězí. Taky jsem použila méně kečupu, jelikož mi došel a neměla jsem nový. Přikládám fotečky výtvoru :-)

Tatiana 24. 06. 2011, 14:26

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.