Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Indické kari s kuřecím masem

Indické kari s kuřecím masem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

748 kalorií, 0.0g cukrů, 39.0g tuků, 69.0g bílkovin

Příprava

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme 2 lžíce mouky a uděláme cibulovou jíšku, zalijeme vodou a vaříme. Během toho oloupeme jablko, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostky, přidáme do omáčky, přidáme kari koření. Vaříme do té doby, než jablko není měkké. Ke konci přidáme smetanu. Krátce povaříme. Odstavíme. Mezitím rozpálíme olivový olej na pánvi a přidáme neosolené a neokořeněné nakrájené maso na kostky. Orestujeme. Omáčku rozmixujeme, přidáme kuřecí maso a prohřejeme.

Alergino

02. 02. 2010, Recept navštíven: 2132x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Indické kari s kuřecím masem

Indické kari s kuřecím masem

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme 2 lžíce mouk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Indické kari s kuřecím masem Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Myslím, že do indické kuchyně to má daleko.

12. 10. 2012, 12:40

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas dělávám jen používám mořskou sůl.
Přidané ingredience: mořská sůl

06. 03. 2013, 22:45

Přidat komentář
Roxana
Taky lákavý recept. Já si je asi začnu tiskout a dávat do složku s průhlednými deskami podle toho co to je. Duplicitně, dřív jsem to měla jen v PC a mám po!

Roxana 03. 02. 2010, 10:21

Alergino
Taky už mám doma několik složek a recepty si tisknu, abych to měla po ruce :-) To jablko doporučuji kyselejší, když je moc přezrálé,a moc sladké, omáčku do kazí.

Alergino 03. 02. 2010, 10:32

Roxana
Máš naprostou pravdu, dát do průhledných složek, jednotně, roztřídit podle kategorií, sice technika je technika, ale jednou mne už vypekla a od plotny nebudu lítat k netu či to pokaždé tiskout.

Roxana 03. 02. 2010, 14:09

Facebook komentáře