Chybějící obrázek

Indické kari s kuřecím masem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

748 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
69.0g bílkovin


Příprava

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme 2 lžíce mouky a uděláme cibulovou jíšku, zalijeme vodou a vaříme. Během toho oloupeme jablko, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostky, přidáme do omáčky, přidáme kari koření. Vaříme do té doby, než jablko není měkké. Ke konci přidáme smetanu. Krátce povaříme. Odstavíme. Mezitím rozpálíme olivový olej na pánvi a přidáme neosolené a neokořeněné nakrájené maso na kostky. Orestujeme. Omáčku rozmixujeme, přidáme kuřecí maso a prohřejeme.

přidejte na:
Alergino

02. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Myslím, že do indické kuchyně to má daleko.

Ajaja 12. 10. 2012, 12:40

maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Občas dělávám jen používám mořskou sůl.
Přidané ingredience: mořská sůl

maruskaji 06. 03. 2013, 22:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
celkom chutný recept

hanka 08. 01. 2017, 20:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborne jedlo

majka 27. 02. 2019, 09:50

Přidat komentář
Roxana
Taky lákavý recept. Já si je asi začnu tiskout a dávat do složku s průhlednými deskami podle toho co to je. Duplicitně, dřív jsem to měla jen v PC a mám po!

Roxana 03. 02. 2010, 10:21

Chybějící obrázek
Taky už mám doma několik složek a recepty si tisknu, abych to měla po ruce :-) To jablko doporučuji kyselejší, když je moc přezrálé,a moc sladké, omáčku do kazí.

Alergino 03. 02. 2010, 10:32

Roxana
Máš naprostou pravdu, dát do průhledných složek, jednotně, roztřídit podle kategorií, sice technika je technika, ale jednou mne už vypekla a od plotny nebudu lítat k netu či to pokaždé tiskout.

Roxana 03. 02. 2010, 14:09