Indické kari s kuřecím masem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
748
kalorií
0.0g
cukrů
39.0g
tuků
69.0g
bílkovin
Příprava
V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme 2 lžíce mouky a uděláme cibulovou jíšku, zalijeme vodou a vaříme. Během toho oloupeme jablko, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostky, přidáme do omáčky, přidáme kari koření. Vaříme do té doby, než jablko není měkké. Ke konci přidáme smetanu. Krátce povaříme. Odstavíme. Mezitím rozpálíme olivový olej na pánvi a přidáme neosolené a neokořeněné nakrájené maso na kostky. Orestujeme. Omáčku rozmixujeme, přidáme kuřecí maso a prohřejeme.
Alergino02. 02. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.