Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Indické kari s kuřecím masem

Indické kari s kuřecím masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
748 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme 2 lžíce mouky a uděláme cibulovou jíšku, zalijeme vodou a vaříme. Během toho oloupeme jablko, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostky, přidáme do omáčky, přidáme kari koření. Vaříme do té doby, než jablko není měkké. Ke konci přidáme smetanu. Krátce povaříme. Odstavíme. Mezitím rozpálíme olivový olej na pánvi a přidáme neosolené a neokořeněné nakrájené maso na kostky. Orestujeme. Omáčku rozmixujeme, přidáme kuřecí maso a prohřejeme.


Alergino

02. 02. 2010, Recept navštíven: 2234x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star
Myslím, že do indické kuchyně to má daleko.

12. 10. 2012, 12:40

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas dělávám jen používám mořskou sůl.
Přidané ingredience: mořská sůl

06. 03. 2013, 22:45

hanka
Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutný recept

08. 01. 2017, 20:34

Přidat komentář
Roxana
Taky lákavý recept. Já si je asi začnu tiskout a dávat do složku s průhlednými deskami podle toho co to je. Duplicitně, dřív jsem to měla jen v PC a mám po!

Roxana 03. 02. 2010, 10:21

Alergino
Taky už mám doma několik složek a recepty si tisknu, abych to měla po ruce :-) To jablko doporučuji kyselejší, když je moc přezrálé,a moc sladké, omáčku do kazí.

Alergino 03. 02. 2010, 10:32

Roxana
Máš naprostou pravdu, dát do průhledných složek, jednotně, roztřídit podle kategorií, sice technika je technika, ale jednou mne už vypekla a od plotny nebudu lítat k netu či to pokaždé tiskout.

Roxana 03. 02. 2010, 14:09

Facebook komentáře