Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablka se šunkou a sýrem

Jablka se šunkou a sýrem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

370 kalorií, 1.0g cukrů, 20.0g tuků, 23.0g bílkovin

Příprava

Jablko olúpeme, zbavíme jaderníka a pokrájame na tenké kolieska. Každé koliesko položíme na plátok syra a prikryjeme šunkou (plátky šunky a syra by mali mať hrúbku aspoň 10 mm). Z múky, vajec, soli, papriky, strúhaného syra a rajčiakového pretlaku si pripravíme cestíčko.
Spojené syrovo-šunkové plátky pomúčime, obalíme v cestičku a vypražíme na oleji.

Bulb Tip k receptu

Ako príloha sa hodí zemiakový šalát bez majonézy.

Jozef

13. 03. 2011, Recept navštíven: 1805x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablka se šunkou a sýrem

Jablka se šunkou a sýrem

Jablko olúpeme, zbavíme jaderníka a pokrájame na tenké kolieska. Každé koliesko položíme na plátok syra a p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablka se šunkou a sýrem Link-arrow
Thumb

Bramborový salát s jablky

Dresing připravíme smícháním 2 lžic majonézy a 2 lžíce bílého jogurtu, podle chuti přidáme hořčici, kečup, ...

Thumb

Jogurtová majonéza

Majonézu ochutíme citrónovou šťavou, horčicou a práškovým cukrom, pridáme biele korenie, trocha soli a worc...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

01. 10. 2015, 19:39

Přidat komentář

Facebook komentáře