Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jarní nádivka s kopřivami s dipem z červené řepy

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
936 kalorií 1.0g cukrů 32.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Rohlíky nakrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem. Přidáme misku nadrobno nakrájených kopřiv, které nejdříve očistíme a spaříme v horké vodě. Uzené maso nakrájené na kostičky orestujeme na rozpálené pánvi. Osolíme, opepříme a vše dobře promícháme. Vše vložíme do vymaštěného pekáčku, přelijeme vyšlehanými vejci a vložíme do předem vyhřáté trouby na 170° a pečeme cca 15 minut dozlatova. Dip z červené řepy připravíme z očištěné a nadrobno nakrájené červené řepy, kterou uvaříme a poté rozmixujeme a propasírujeme. Osolíme a opepříme dle chuti.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

21. 03. 2013, Recept navštíven: 2056x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s červenou repou vyskusam

27. 09. 2015, 19:48

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava plnka

03. 10. 2015, 20:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom zaujimave a dobre

23. 02. 2016, 20:00

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vyborný recept

24. 12. 2016, 21:28

Přidat komentář

Facebook komentáře