Jarní nádivka s kopřivami s dipem z červené řepy
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
936
kalorií
1.0g
cukrů
32.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Rohlíky nakrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem. Přidáme misku nadrobno nakrájených kopřiv, které nejdříve očistíme a spaříme v horké vodě. Uzené maso nakrájené na kostičky orestujeme na rozpálené pánvi. Osolíme, opepříme a vše dobře promícháme.
Vše vložíme do vymaštěného pekáčku, přelijeme vyšlehanými vejci a vložíme do předem vyhřáté trouby na 170° a pečeme cca 15 minut dozlatova.
Dip z červené řepy připravíme z očištěné a nadrobno nakrájené červené řepy, kterou uvaříme a poté rozmixujeme a propasírujeme. Osolíme a opepříme dle chuti.
Šéfredaktor21. 03. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.