Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jarní špenátová polévka

Jarní špenátová polévka
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 35min , porce

312 kalorií, 0.0g cukrů, 30.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Cibuli osmahneme na oleji, přidáme oloupané a nakrájené brambory, bujón a trochu vody a uvaříme doměkka.
Špenátové listy omyjeme a přidáme je do polévky.
Vše rozmixujeme dohladka, dochutíme solí, kurkumou, kardamomem, sójovým mlékem, řeřichou a ještě chvilku povaříme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s krutony. Do této polévky se také hodí jedlé květy - primule, kerblík, plicník lékařský, kokoška pastuší tobolka ad.

sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 497x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jarní špenátová polévka

Jarní špenátová polévka

Cibuli osmahneme na oleji, přidáme oloupané a nakrájené brambory, bujón a trochu vody a uvaříme doměkka. ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jarní špenátová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá špenátovka

19. 01. 2016, 11:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špenátová vyborná a chutná

02. 02. 2016, 11:45

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celom chutná polievka

22. 08. 2016, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře