Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jarní špenátová polévka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
312 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Cibuli osmahneme na oleji, přidáme oloupané a nakrájené brambory, bujón a trochu vody a uvaříme doměkka.
Špenátové listy omyjeme a přidáme je do polévky.
Vše rozmixujeme dohladka, dochutíme solí, kurkumou, kardamomem, sójovým mlékem, řeřichou a ještě chvilku povaříme.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s krutony. Do této polévky se také hodí jedlé květy - primule, kerblík, plicník lékařský, kokoška pastuší tobolka ad.


Přidat na Pinterest
sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 826x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá špenátovka

19. 01. 2016, 11:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špenátová vyborná a chutná

02. 02. 2016, 11:45

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celom chutná polievka

22. 08. 2016, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře