Jarní špenátová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
30min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
312
kalorií
0.0g
cukrů
30.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli osmahneme na oleji, přidáme oloupané a nakrájené brambory, bujón a trochu vody a uvaříme doměkka.
Špenátové listy omyjeme a přidáme je do polévky.
Vše rozmixujeme dohladka, dochutíme solí, kurkumou, kardamomem, sójovým mlékem, řeřichou a ještě chvilku povaříme.
Tip k receptu
Podáváme s krutony. Do této polévky se také hodí jedlé květy - primule, kerblík, plicník lékařský, kokoška pastuší tobolka ad.
sonizna18. 01. 2016
Podobné recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.