Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Špenátová polévka s Mozzarellou

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 40min
Nutriční hodnoty
726 kalorií 2.0g cukrů 49.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Cibule očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole si rozpustíme máslo a přidáme cibule. Smažíme dozlatova. Zahustíme hladkou mouku a zalijeme mlékem. Za stálého míchání vložíme protlak a zředíme vodou. Vaříme 10-12 minut. Dochutíme prolisovaným česnekem, pepřem, tekutým polévkovým kořením, zjemníme zakysanou smetanou. Necháme projít varem.
Třešničky Mozzarelly si nakrájíme na kousky a vkládáme do talíře před servírováním - můžete kombinovat s opečenou houstičkou na másle

Bulb Tip k receptu

Můžete použít mražený listový špenát.


Přidat na Pinterest
Marsylie

25. 07. 2013, Recept navštíven: 1854x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špenátovouz polévku dělám z čerstvého i mraženého špenátu

01. 01. 2015, 09:10

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá špenátová polievka

26. 11. 2015, 10:59

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná polievka

27. 11. 2015, 15:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na špenátovú polievku

18. 12. 2015, 16:21

Přidat komentář

Facebook komentáře