Špenátová polévka s Mozzarellou
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
726
kalorií
2.0g
cukrů
49.0g
tuků
36.0g
bílkovin
Příprava
Cibule očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole si rozpustíme máslo a přidáme cibule. Smažíme dozlatova. Zahustíme hladkou mouku a zalijeme mlékem. Za stálého míchání vložíme protlak a zředíme vodou. Vaříme 10-12 minut. Dochutíme prolisovaným česnekem, pepřem, tekutým polévkovým kořením, zjemníme zakysanou smetanou. Necháme projít varem.
Třešničky Mozzarelly si nakrájíme na kousky a vkládáme do talíře před servírováním - můžete kombinovat s opečenou houstičkou na másle
Tip k receptu
Můžete použít mražený listový špenát.
Marsylie25. 07. 2013
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: novozélandský špenát
planeta 01. 05. 2019, 18:44
© 2024, Railsformers s.r.o.