Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí filé s jablky

Jehněčí filé s jablky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
1056 kalorií 0.0g cukrů 100.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Z jahňacieho stehna nakrájame 8 rezňov, naklepeme ich, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na horúcom oleji. Potom ich vložíme do zapekacej nádoby posypeme cesnakom, na každy rezeň dáme koliesko jablka a na vrch štipku masla, podlejeme vyvarom a dáme do vyhriatej rúry na cca 40 minút. Medzi tým si pripravíme bešamel, zalejeme ním rezne, posypeme strúhaným syrom a dáme ešte zapiecť.


Jozef

20. 06. 2010, Recept navštíven: 1423x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře