Jehněčí filé s jablky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1056
kalorií
0.0g
cukrů
100.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Z jahňacieho stehna nakrájame 8 rezňov, naklepeme ich, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na horúcom oleji. Potom ich vložíme do zapekacej nádoby posypeme cesnakom, na každy rezeň dáme koliesko jablka a na vrch štipku masla, podlejeme vyvarom a dáme do vyhriatej rúry na cca 40 minút. Medzi tým si pripravíme bešamel, zalejeme ním rezne, posypeme strúhaným syrom a dáme ešte zapiecť.
Jozef20. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.