Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jehněčí filé s jablky

Jehněčí filé s jablky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1056 kalorií, 0.0g cukrů, 100.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Z jahňacieho stehna nakrájame 8 rezňov, naklepeme ich, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na horúcom oleji. Potom ich vložíme do zapekacej nádoby posypeme cesnakom, na každy rezeň dáme koliesko jablka a na vrch štipku masla, podlejeme vyvarom a dáme do vyhriatej rúry na cca 40 minút. Medzi tým si pripravíme bešamel, zalejeme ním rezne, posypeme strúhaným syrom a dáme ešte zapiecť.

Jozef

20. 06. 2010, Recept navštíven: 1340x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jehněčí filé s jablky

Jehněčí filé s jablky

Z jahňacieho stehna nakrájame 8 rezňov, naklepeme ich, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a opečieme na hor...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jehněčí filé s jablky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře