Kanapky s lososovým tartarem a citrónovým máslem
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Máslo utřeme se solí, pepřem, citrónovou kůrou a šťávou z jednoho citrónu do pěny. Dáme do lednice vychladit.
Mezitím si připravíme lososový tartar – lososa nakrájíme nadrobno, přidáme polovinu cibule nakrájené najemno, trochu citrónové šťávy (stačí tak z poloviny citrónu), dijonskou hořčici, olej a promícháme.
Každý krajíc chleba přepůlíme a namažeme ho citrónovým máslem. Poté na něj navršíme lososový tartar. Ozdobíme plátky zbylé poloviny citrónu a na nudličky nakrájenou cibulí.
02. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 03. 03. 2016, 10:51

dušanka 03. 03. 2016, 11:51

planeta 28. 12. 2018, 12:09
milos.tkadlec 23. 05. 2019, 05:16

majka 27. 07. 2019, 19:26

hanka 12. 09. 2019, 12:55

katka16031 20. 09. 2019, 16:00

Svetlana 27. 10. 2019, 20:59