Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr na modro

Kapr na modro

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2780 kalorií 4.0g cukrů 213.0g tuků 242.0g bílkovin

Příprava

Kapra zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme pod studenou vodou, vysušíme, naporcujeme a osolíme. Do osolené vody dáme na kolečka pokrájenou zeleninu, celé koření a vaříme 20 minut. Porce ryby dáme na pekáček kůží nahoru a opatrně poléváme vařícím octem. Potom přidáme zeleninu. Vývar lijeme ze strany, abychom neporušili barvu kůže. Přikryjeme a vaříme asi 10 minut. Rybu vyndáme, ozdobíme zelenou petrželí, citrónem a pokapeme rozpuštěným máslem.


kaccka

08. 11. 2009, Recept navštíven: 1470x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

08. 10. 2016, 18:02

Přidat komentář

Facebook komentáře