Kapr na modro
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2780
kalorií
4.0g
cukrů
213.0g
tuků
242.0g
bílkovin
Příprava
Kapra zbavíme šupin, vykucháme, opláchneme pod studenou vodou, vysušíme, naporcujeme a osolíme. Do osolené vody dáme na kolečka pokrájenou zeleninu, celé koření a vaříme 20 minut. Porce ryby dáme na pekáček kůží nahoru a opatrně poléváme vařícím octem. Potom přidáme zeleninu. Vývar lijeme ze strany, abychom neporušili barvu kůže. Přikryjeme a vaříme asi 10 minut. Rybu vyndáme, ozdobíme zelenou petrželí, citrónem a pokapeme rozpuštěným máslem.
kaccka08. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.