Kapr na šalvěji
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
648
kalorií
2.0g
cukrů
27.0g
tuků
13.0g
bílkovin
Příprava
Kapra nakrájíme na porce, ty osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanou šalvějí. Nakonec obalíme v hladké mouce. Takto připravené porce osmahneme v pánvi, na rozehřátém másle, nejprve na jedné straně, otočíme a k masu přidáme cibuli, nakrájenou na tenké proužky a nakrájenou anglickou slaninu. Chvilku spolu restujeme, po chvíli zalijeme smetanou, přidáme bobkový list, nové koření a celý pepř, přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme doměkka.
Tip k receptu
Podáváme s čerstvým chlebem nebo bramborovou přílohou.
Angel 66624. 05. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.