Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr s holandskou omáčkou

Kapr s holandskou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
476 kalorií 0.0g cukrů 52.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Porce kapra omyjeme, osolíme, okmínujeme a dáme péci na rozehřáté máslo. Potom mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Zatím si dáme do misky čerstvé žloutky, asi 6 lžíc vývaru, špetku soli, pepře a vše šleháme ve vodní lázni do ztuhnutí. Nakonec přidáme máslo a opatrně přikapáváme citronovou šťávu. Na talířích porce kapra přeléváme omáčkou a zdobíme sekanou petrželkou a dílky rajčete. Podáváme s opečenými bramborami. Přeji dobrou chuť.


jessynka

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1428x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře