Kapr s holandskou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
476
kalorií
0.0g
cukrů
52.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Porce kapra omyjeme, osolíme, okmínujeme a dáme péci na rozehřáté máslo. Potom mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Zatím si dáme do misky čerstvé žloutky, asi 6 lžíc vývaru, špetku soli, pepře a vše šleháme ve vodní lázni do ztuhnutí. Nakonec přidáme máslo a opatrně přikapáváme citronovou šťávu. Na talířích porce kapra přeléváme omáčkou a zdobíme sekanou petrželkou a dílky rajčete. Podáváme s opečenými bramborami. Přeji dobrou chuť.
jessynka02. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.