Chybějící obrázek

Kapr s holandskou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

476 kalorií
0.0g cukrů
52.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Porce kapra omyjeme, osolíme, okmínujeme a dáme péci na rozehřáté máslo. Potom mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Zatím si dáme do misky čerstvé žloutky, asi 6 lžíc vývaru, špetku soli, pepře a vše šleháme ve vodní lázni do ztuhnutí. Nakonec přidáme máslo a opatrně přikapáváme citronovou šťávu. Na talířích porce kapra přeléváme omáčkou a zdobíme sekanou petrželkou a dílky rajčete. Podáváme s opečenými bramborami. Přeji dobrou chuť.

přidejte na:
jessynka

02. 04. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept na prípravu kapra s omáčkou

majka 29. 12. 2017, 20:20

Přidat komentář