Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapr s holandskou omáčkou

Kapr s holandskou omáčkou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

476 kalorií, 0.0g cukrů, 52.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Porce kapra omyjeme, osolíme, okmínujeme a dáme péci na rozehřáté máslo. Potom mírně podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Zatím si dáme do misky čerstvé žloutky, asi 6 lžíc vývaru, špetku soli, pepře a vše šleháme ve vodní lázni do ztuhnutí. Nakonec přidáme máslo a opatrně přikapáváme citronovou šťávu. Na talířích porce kapra přeléváme omáčkou a zdobíme sekanou petrželkou a dílky rajčete. Podáváme s opečenými bramborami. Přeji dobrou chuť.

jessynka

02. 04. 2010, Recept navštíven: 1345x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapr s holandskou omáčkou

Kapr s holandskou omáčkou

Porce kapra omyjeme, osolíme, okmínujeme a dáme péci na rozehřáté máslo. Potom mírně podlijeme vývarem a du...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapr s holandskou omáčkou Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře