Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr s mandlovou krustou

Kapr s mandlovou krustou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
612 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Kapra omyjeme a osušíme. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na větší hranolky. Kapra důkladně osolíme a ochutíme vegetou. Vložíme do něj nakrájenou zeleninu a vložíme do pekáčku s olejem. Vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při 180°C asi 35 minut. Během pečení kapra potíráme vypečenou šťávou.
Bílky důkladně vyšleháme na pevný a tuhý sníh, do něj zlehka vmícháme strouhanku, polovinu mandlových lupínků a čerstvě nastrouhaný parmazán.
Připravenou směs naklademe ve vyšší vrstvě na předpečeného kapra a posypeme zbylými lupínky. Pečeme ještě přibližně 15 minut, až se vytvoří pevná zlatá krusta.
Můžeme podávat se zeleninovým salátem.


Ellis

29. 03. 2012, Recept navštíven: 1373x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře