Chybějící obrázek

Kapr zapečený s houbami

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

4704 kalorií
2.0g cukrů
319.0g tuků
212.0g bílkovin


Příprava

Očisteného kapra rozdelíme na porcie, čiastočne vykostime, posolíme, opečieme na masle a dáme do maslom vymastenej zapekacej misy.Prikryjeme uvarenými zemiakmi pokrájanými na plátky a udusenými na masle a hríbikmi, už skôr podusenými na cibuli pokrajanej na drobno. Posolíme a navrch poukladáme vajcia uvarené na tvrdo a pokrájané na plátky. Všetko zalejeme smotanovou omáčkou, posypeme strúhaným ementálom a zapečieme. SMOTANOVÁ OMÁČKA: Z masla a muky pripravíme svetlu zápražku, zalejeme vývarom, pridáme smotanu a povaríme.

Tip k receptu

Pokrm môžeme podávať bez prílohy ako samostatné jedlo, alebo s čerstvou zeleninkou.

přidejte na:
Jozef

12. 01. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kapor s hubami vynikajuci, chutný
katka16031 05. 08. 2017, 21:01