Kapr zapečený s houbami
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
4704
kalorií
2.0g
cukrů
319.0g
tuků
212.0g
bílkovin
Příprava
Očisteného kapra rozdelíme na porcie, čiastočne vykostime, posolíme, opečieme na masle a dáme do maslom vymastenej zapekacej misy.Prikryjeme uvarenými zemiakmi pokrájanými na plátky a udusenými na masle a hríbikmi, už skôr podusenými na cibuli pokrajanej na drobno. Posolíme a navrch poukladáme vajcia uvarené na tvrdo a pokrájané na plátky. Všetko zalejeme smotanovou omáčkou, posypeme strúhaným ementálom a zapečieme. SMOTANOVÁ OMÁČKA: Z masla a muky pripravíme svetlu zápražku, zalejeme vývarom, pridáme smotanu a povaríme.
Tip k receptu
Pokrm môžeme podávať bez prílohy ako samostatné jedlo, alebo s čerstvou zeleninkou.
Jozef12. 01. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.