Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapr zapečený s houbami

Kapr zapečený s houbami

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
4704 kalorií 2.0g cukrů 319.0g tuků 212.0g bílkovin

Příprava

Očisteného kapra rozdelíme na porcie, čiastočne vykostime, posolíme, opečieme na masle a dáme do maslom vymastenej zapekacej misy.Prikryjeme uvarenými zemiakmi pokrájanými na plátky a udusenými na masle a hríbikmi, už skôr podusenými na cibuli pokrajanej na drobno. Posolíme a navrch poukladáme vajcia uvarené na tvrdo a pokrájané na plátky. Všetko zalejeme smotanovou omáčkou, posypeme strúhaným ementálom a zapečieme. SMOTANOVÁ OMÁČKA: Z masla a muky pripravíme svetlu zápražku, zalejeme vývarom, pridáme smotanu a povaríme.

Bulb Tip k receptu

Pokrm môžeme podávať bez prílohy ako samostatné jedlo, alebo s čerstvou zeleninkou.


Jozef

12. 01. 2011, Recept navštíven: 1292x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře