Kapustové karbenátky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1732
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
71.0g
bílkovin
Příprava
Kapustu zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 10-15 minut. Poté kapustu scedíme, necháme vychladnout a rozmixujeme. Přidáme vejce, vegetu, rozetřený česnek, nastrouhaný sýr, najemno nakrájenou cibuli, mouku, pepř a sůl dle chuti. Vše promícháme a zahustíme strouhankou tak, aby nám vznikla mírně lepkavá hustá hmota. Z připravené hmoty pomoučenou lžící postupně odebíráme stejné díly a vytvarujeme karbenátky, které smažíme na oleji nebo ve fritovacím hrnci dozlatova.
Milena01. 07. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.