Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapustové karbenátky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1732 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 71.0g bílkovin

Příprava

Kapustu zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 10-15 minut. Poté kapustu scedíme, necháme vychladnout a rozmixujeme. Přidáme vejce, vegetu, rozetřený česnek, nastrouhaný sýr, najemno nakrájenou cibuli, mouku, pepř a sůl dle chuti. Vše promícháme a zahustíme strouhankou tak, aby nám vznikla mírně lepkavá hustá hmota. Z připravené hmoty pomoučenou lžící postupně odebíráme stejné díly a vytvarujeme karbenátky, které smažíme na oleji nebo ve fritovacím hrnci dozlatova.


Přidat na Pinterest
Milena

30. 06. 2009, Recept navštíven: 4434x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kapustove karbonátky su u nas oblubené, su vyborné

06. 12. 2016, 21:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné kapustové karbonátky, so syrom su tiež dobré

10. 04. 2017, 09:47

Přidat komentář
veerac
Také dělám a mám je ráda, ale s eidamem jsem je ještě nedělala, tak vyzkouším.

veerac 11. 01. 2010, 20:16

Facebook komentáře