Kapustové karbenátky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1732
kalorií
0.0g
cukrů
32.0g
tuků
71.0g
bílkovin
Příprava
Kapustu zalijeme vodou, přivedeme k varu a vaříme 10-15 minut. Poté kapustu scedíme, necháme vychladnout a rozmixujeme. Přidáme vejce, vegetu, rozetřený česnek, nastrouhaný sýr, najemno nakrájenou cibuli, mouku, pepř a sůl dle chuti. Vše promícháme a zahustíme strouhankou tak, aby nám vznikla mírně lepkavá hustá hmota. Z připravené hmoty pomoučenou lžící postupně odebíráme stejné díly a vytvarujeme karbenátky, které smažíme na oleji nebo ve fritovacím hrnci dozlatova.
Milena30. 06. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
hanka 06. 12. 2016, 21:25

katka16031 10. 04. 2017, 09:47

palino 14. 04. 2019, 19:09

Svetlana 24. 06. 2019, 21:07
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
veerac 11. 01. 2010, 20:16