Karbanátky z kapra s omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2268
kalorií
1.0g
cukrů
133.0g
tuků
265.0g
bílkovin
Příprava
Kapra očistíme, vykucháme, vykostíme a stáhneme z kůže. Maso jemně usekáme. V misce rozetřeme 4 očištěné sardelky, přidáme celá vejce, maso z kapra, osolíme, přidáme trochu strouhanky a vše promícháme. Uděláme bochánky velké jako koblížky a dáme péci do trouby na pekáč vymazaný máslem. Kosti vybrané z kapra vaříme ve vodě s trochou cibule, bílým vínem a se solí. Dáme rozpustit máslo a uděláme bledou jíšku, zalijeme vývarem (přecezeným) z kostí a pořádně promícháme. Potom ještě jednou vše procedíme, přidáme vegetu a nakonec vaječný žloutek.
bookmen07. 03. 2013
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.