Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Karotkový pilaf

Karotkový pilaf
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1404 kalorií, 12.0g cukrů, 42.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a česnek nakrájíme najemno.
Rozpálíme máslo a opečeme na něm cibuli doměkka. Přidáme česnek a karotku a půl minuty opékáme.
Přidáme koření a zamícháme, poté vsypeme rýži a orestujeme.
Zalijeme vývarem a vaříme 15 minut.
Mezitím opražíme kešu ořechy nasucho v pánvi a nasekáme petrželku.
Pilaf rozdělíme na talíře a posypeme ořechy a petrželkou. Podáváme.

Bulb Tip k receptu

Nejlepší je baby karotka.

sonizna

22. 01. 2016, Recept navštíven: 460x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Karotkový pilaf

Karotkový pilaf

Cibuli a česnek nakrájíme najemno. Rozpálíme máslo a opečeme na něm cibuli doměkka. Přidáme česnek a karo...

Zobrazit všechny podobné recepty k Karotkový pilaf Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
orechy a petrželka tomu dodavaju aujímavu príchuť

22. 01. 2016, 11:03

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 01. 2016, 14:46

Přidat komentář
Svetlana
chutné

Svetlana 17. 08. 2016, 20:30

Facebook komentáře