Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Karotkový pilaf

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
1404 kalorií 12.0g cukrů 42.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a česnek nakrájíme najemno.
Rozpálíme máslo a opečeme na něm cibuli doměkka. Přidáme česnek a karotku a půl minuty opékáme.
Přidáme koření a zamícháme, poté vsypeme rýži a orestujeme.
Zalijeme vývarem a vaříme 15 minut.
Mezitím opražíme kešu ořechy nasucho v pánvi a nasekáme petrželku.
Pilaf rozdělíme na talíře a posypeme ořechy a petrželkou. Podáváme.

Bulb Tip k receptu

Nejlepší je baby karotka.


Přidat na Pinterest
sonizna

22. 01. 2016, Recept navštíven: 747x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
orechy a petrželka tomu dodavaju aujímavu príchuť

22. 01. 2016, 11:03

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 01. 2016, 14:46

Přidat komentář
Svetlana
chutné

Svetlana 17. 08. 2016, 20:30

Facebook komentáře