Karotkový pilaf
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1404
kalorií
12.0g
cukrů
42.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli a česnek nakrájíme najemno.
Rozpálíme máslo a opečeme na něm cibuli doměkka. Přidáme česnek a karotku a půl minuty opékáme.
Přidáme koření a zamícháme, poté vsypeme rýži a orestujeme.
Zalijeme vývarem a vaříme 15 minut.
Mezitím opražíme kešu ořechy nasucho v pánvi a nasekáme petrželku.
Pilaf rozdělíme na talíře a posypeme ořechy a petrželkou. Podáváme.
Tip k receptu
Nejlepší je baby karotka.
sonizna22. 01. 2016
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.