Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kopřivačka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

696 kalorií, 3.0g cukrů, 40.0g tuků, 17.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na části másla zpěníme nakrájenou cibuli a utřený česnek, přisypeme mouku a osmahneme, vše zalijeme vývarem z kopřiv, dobře rozmícháme, osolíme, přidáme špetku muškátu a povaříme. Pak přidáme posekané kopřivy, polovinu mléka a necháme přejít varem. Do hotové polévky vmícháme zbytek mléka s rozšlehaným vejcem. Rohlík nakrájíme na kostky a osmažíme na zbylém másle.

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1402x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kopřivačka

Kopřivačka

Na části másla zpěníme nakrájenou cibuli a utřený česnek, přisypeme mouku a osmahneme, vše zalijeme vývarem...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kopřivačka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Vařila jsem kopřivačku o víkendu na chatě, tak si dovolím přidat fotku. Vařím ji skoro stejně, jen nedávám česnek a na konci přidávám malinko smetany ke šlehání. V tomto případě opravdu doporučuju šlehačku, s obyčejnou smetanou to není ono.

Angel 666 11. 04. 2010, 19:41

Facebook komentáře