Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kořeněná marináda na vepřové kotlety

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 1dní 0h 20min , porce

956 kalorií, 3.0g cukrů, 102.0g tuků, 7.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kotlety omyjeme, naklepeme a nasolíme. Všechny ingredience umixujeme v mixéru a kotlety naložíme do vzniklé marinády nejméně na 24 hodin. Pak je zprudka opečeme po obou stranách cca 3 minuty. Podáváme s pečivem nebo hranolkami a tatarkou.

Bulb Tip k receptu

V původním receptu je napsáno 5 vajec, ale i tak se mi zdála marináda příliš vaječná. Přikláněla bych se spíše k jednomu vejci :-)

Tatiana

20. 04. 2011, Recept navštíven: 5931x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kořeněná marináda na vepřové kotlety

Kořeněná marináda na vepřové kotlety

Kotlety omyjeme, naklepeme a nasolíme. Všechny ingredience umixujeme v mixéru a kotlety naložíme do vzniklé...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kořeněná marináda na vepřové kotlety Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře