Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kořeněná marináda na vepřové kotlety

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 1dní 0h 20min
Nutriční hodnoty
956 kalorií 3.0g cukrů 102.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Kotlety omyjeme, naklepeme a nasolíme. Všechny ingredience umixujeme v mixéru a kotlety naložíme do vzniklé marinády nejméně na 24 hodin. Pak je zprudka opečeme po obou stranách cca 3 minuty. Podáváme s pečivem nebo hranolkami a tatarkou.

Bulb Tip k receptu

V původním receptu je napsáno 5 vajec, ale i tak se mi zdála marináda příliš vaječná. Přikláněla bych se spíše k jednomu vejci :-)


Přidat na Pinterest
Tatiana

20. 04. 2011, Recept navštíven: 6638x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná marináda

02. 03. 2017, 09:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
marinada velmi dobrá, tiež davam menej vajíčok

19. 05. 2017, 12:58

Přidat komentář

Facebook komentáře