Kořeněné singapurské nudle s květákem
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Kuřecí maso nakrájíme na kousky velikosti sousta. Cibulku a chilli nakrájíme na jemno. Bílé zelí nakrouháme.
Citrónovou šťávu smícháme s ½ lžící kari koření a do směsi namočíme květák. Vše dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 30 minut na 180 °C.
Kuře, bílou část z jarní cibulky, zelí, chilli papričku a zbytek kari dáme do woku. Zalijeme vodou a smažíme, dokud není kuře uvařené a zelí měkké.
Poté přidáme uvařené nudle, krevety, sójovou omáčku a cukr a pár minut povaříme.
Podáváme s květákem, posypané koriandrem a zelenou částí jarních cibulek.
Tip k receptu
Krevety stačí zmrazené. Na jednu porci 997 kJ, 26 g bílkovin, 25 g sacharidů, 3 g tuku, 10 g vlákniny.
sonizna07. 12. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 08. 12. 2015, 15:42

katka16031 09. 12. 2015, 11:10

hanka 15. 12. 2015, 15:39

majka 31. 12. 2015, 16:40