Kotletky z Budapešti
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
520
kalorií
0.0g
cukrů
50.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Maso lehce naklepeme a na rozehřátém oleji krátce orestujeme. Opečené kotlety vyjmeme z oleje a odložíme stranou.
Do zbylého oleje přidáme cibuli a slaninu nakrájené na malé kousky, chvíli restujeme, přidáme papriky nakrájené na nudličky, vrátíme maso, zasypeme paprikou, trochu podlijeme, osolíme, opepříme, přidáme oregáno a pod pokličkou dusíme.
Když je maso měkké, přimícháme lžíci protlaku, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody, dobře provaříme a nakonec opatrně vmícháme zakysanou smetanu.
Podáváme s knedlíky, noky nebo rýží.
Tip k receptu
Jídlo velice získá na chuti, necháme-li ho odležet do druhého dne.
Angel 66626. 04. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.