Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králičí závitek se špenátovo - žampiónovou náplní

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
1576 kalorií 3.0g cukrů 18.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Zadní stehna z králíka vykostíme, rozklepeme na plátek, osolíme a opepříme.
Na lžíci másla zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přimícháme nasekaný česnek a přihodíme žampióny nakrájené na plátky. Houby restujeme, dokud se neodpaří přebytečná tekutina. Omyté listy špenátu překrájíme na proužky a přihodíme k podušeným houbám. Necháme krátce zavadnout, pak směs osolíme, opepříme a vmícháme vejce. Když se vejce srazí a směs zhoustne, odstavíme z tepla.
Připravené plátky masa poklademe směsí a zavineme. Závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Osmažíme je dozlatova na rozehřátém oleji. Osmažené závitky přendáme do pekáčku a v troubě rozehřáté na 150°C necháme asi 20 minut dopéct.

Bulb Tip k receptu

Jestliže použijeme špenát mražený, koupíme si sekané listy, ne protlak.


Přidat na Pinterest
Angel 666

07. 11. 2011, Recept navštíven: 2409x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná pnka

16. 01. 2016, 19:42

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vynikajuce

07. 05. 2016, 19:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to ozja skvele jedlo

24. 10. 2016, 09:23

Přidat komentář
Thumb
Tak to vypadá fakt luxusně.Myslím že dobré by to mohlo být i z drůbežího masa.Jako příloha by se hodily noky.Mňam

haninka 17. 06. 2012, 11:39

Facebook komentáře