Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králík na balkánský způsob

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
1368 kalorií 4.0g cukrů 8.0g tuků 189.0g bílkovin

Příprava

Na masti opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku a zajačie mäso nakrájame na menšie kúsky. Posolíme, okoreníme mletým korením, podlejeme a dusíme. Počas dusenia pridáme pokrájanú zelenú papriku a rajčiaky. V smotane rozhabarkujeme múku, vlejeme na uduseného zajaca a všetko povaríme. Podávame s dusenou ryžou, cestovinou a lebo knedľou.


Přidat na Pinterest
Jozef

04. 07. 2010, Recept navštíven: 2974x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept je vyborný

16. 03. 2016, 10:20

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

25. 05. 2016, 09:34

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
byborne pripravený králik

27. 05. 2016, 17:54

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
suprový králik

02. 09. 2016, 19:20

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
králik takto pripravený je velmi chutný

09. 03. 2017, 21:25

Přidat komentář

Facebook komentáře