Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kreolská salsa

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
48 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Rajčata spaříme a oloupeme. Papriky očistíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
Na pánev nalijeme olivový olej a cibuli s paprikou na něm chvíli opékáme. Volíme mírný plamen, cibule by měla jen zesklovatět. Mezitím si nakrájíme rajčata a přidáme je k paprice a cibuli. Přidáme limetkovou šťávu, prolisovaný česnek a koření. Vaříme, dokud salsa nezačne bublat. Pak odstavíme a necháme vychladnout.
Servírujeme ke grilovanému pečenému masu nebo jen tak s čerstvým pečivem.

Bulb Tip k receptu

Ostrou limetkovou šťávu můžete nahradit šťávou citrónovou. Salsa dobře chutná i s podrcenou čerstvou petrželkou.


Přidat na Pinterest
notburga

25. 06. 2011, Recept navštíven: 2419x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajúca salsa

13. 08. 2016, 21:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
salsa je chuťovo vynikajuca

16. 01. 2017, 11:06

Přidat komentář

Facebook komentáře