Krevetová korma
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
20min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1232
kalorií
2.0g
cukrů
44.0g
tuků
30.0g
bílkovin
Příprava
Rýži vaříme v jiném hrnci podle instrukcí na obalu.
Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na jemno. Smažíme ji doměkka asi 10 minut. Přidáme korma pastu a skořici a smažíme ještě tři minuty. Přidáme vývar a vaříme další 3 minuty.
Poté přidáme hrášek a krevety (malé, můžou být zmražené), řecký jogurt, mandle (vcelku), sůl a pepř.
Vytáhneme skořici a omáčku zalijeme vařenou rýži. Podáváme posypané nasekaným koriandrem.
Tip k receptu
Korma je jídlo založené na kari koření (korma pastě, kterou vyrábí i Knorr, lze ji koupit na internetu nebo v obchodech se zahraničními potravinami), dále obsahuje maso nebo ryby naložené v jogurtu.
sonizna19. 11. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.