Krevetová korma
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Rýži vaříme v jiném hrnci podle instrukcí na obalu.
Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na jemno. Smažíme ji doměkka asi 10 minut. Přidáme korma pastu a skořici a smažíme ještě tři minuty. Přidáme vývar a vaříme další 3 minuty.
Poté přidáme hrášek a krevety (malé, můžou být zmražené), řecký jogurt, mandle (vcelku), sůl a pepř.
Vytáhneme skořici a omáčku zalijeme vařenou rýži. Podáváme posypané nasekaným koriandrem.
Tip k receptu
Korma je jídlo založené na kari koření (korma pastě, kterou vyrábí i Knorr, lze ji koupit na internetu nebo v obchodech se zahraničními potravinami), dále obsahuje maso nebo ryby naložené v jogurtu.
sonizna19. 11. 2015
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 19. 11. 2015, 12:04

Přidané ingredience: krevety
Jana Smidži 19. 11. 2015, 16:10

katka16031 20. 11. 2015, 15:53

hanka 01. 08. 2019, 20:45