Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krevetová korma

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
1232 kalorií 2.0g cukrů 44.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Rýži vaříme v jiném hrnci podle instrukcí na obalu.
Na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na jemno. Smažíme ji doměkka asi 10 minut. Přidáme korma pastu a skořici a smažíme ještě tři minuty. Přidáme vývar a vaříme další 3 minuty.
Poté přidáme hrášek a krevety (malé, můžou být zmražené), řecký jogurt, mandle (vcelku), sůl a pepř.
Vytáhneme skořici a omáčku zalijeme vařenou rýži. Podáváme posypané nasekaným koriandrem.

Bulb Tip k receptu

Korma je jídlo založené na kari koření (korma pastě, kterou vyrábí i Knorr, lze ji koupit na internetu nebo v obchodech se zahraničními potravinami), dále obsahuje maso nebo ryby naložené v jogurtu.


Přidat na Pinterest
sonizna

19. 11. 2015, Recept navštíven: 740x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to vyskúšam

19. 11. 2015, 12:04

Thumb
Restaurant_star
V ingrediencích Vám chybí krevety a jejich množství
Přidané ingredience: krevety

Jana Smidži 19. 11. 2015, 16:10

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vysdkúšam aj s krevetami

20. 11. 2015, 15:53

Přidat komentář

Facebook komentáře