Chybějící obrázek

Krůtí prsíčka plněná kyselým zelím

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1902 kalorií
15.0g cukrů
86.0g tuků
208.0g bílkovin


Příprava

Maso umyjeme, osušíme a nakrojíme tak, aby sme dostali čo najväčší plát. Mierne naklepeme, osolíme a okoreníme. Slaninu pokrájame na kocky a opečieme na suchej panvici, pridáme očistené pokrájané šampiňóny a dusíme asi 10 minut. Polovicu vychladnutých šampiňónov rozložíme na mäso, posypeme asi 1/3 vytlačenej kapusty a pokrájaných jabĺk, cukrom, mletým a kari korením a zvyškom šampiňónov. Mäso zavinieme a previažeme niťou.
Na pekáči rozohrejeme maslo s olejom a roládu zo všetkých strán opečieme. Obložíme zvyškom kapusty, jabĺk, slaninkou a zakryté dusíme v rúre asi 35 minut při 150°C. Podlievame jablkovou šťavou. Odokryjeme a dopekáme asi 15 minut.

Tip k receptu

Roládu pokrájame a podávame s opečenými zemiakmi a kyslou smotanou.

přidejte na:
Jozef

16. 02. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kuracie prsia su vynikajuce, šťavnaté

hanka 01. 08. 2017, 20:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
mäsko výborné, jemné, šťavnaté

palino 19. 11. 2019, 21:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné, lahodné kuracie prsia

katka16031 27. 11. 2019, 20:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborné

Svetlana 03. 01. 2020, 11:47

Přidat komentář