Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí soté s hlívou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
1664 kalorií 0.0g cukrů 95.0g tuků 138.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky.
Na lžíci oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přihodíme malé kostičky slaniny a orestujeme dozlatova. Cibuli zaprášíme lžičkou papriky, přidáme maso a hlívu nakrájenou na proužky a chvíli je necháme opékat.
Opečené maso zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme.
Po chvíli přidáme rozmačkaný česnek, sůl a pepř a dusíme dále.
Když je maso měkké, ochutíme ho sojovou omáčkou a nakonec přidáme lečo.
Ještě trochu necháme povařit a vypneme.
Jako přílohu volíme rýži, hranolky nebo čerstvý chleba.

Bulb Tip k receptu

Nemáme-li zavařené domácí lečo, raději si narychlo uděláme čerstvé z rajčete a papriky. Rozhodně nedoporučuju sterilované lečo z obchodu.


Přidat na Pinterest
Angel 666

11. 01. 2011, Recept navštíven: 6127x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sote s hlivou určite vyskúšam

07. 11. 2016, 21:31

Přidat komentář
Thumb
Mňam

žabka 08. 08. 2011, 11:52

Facebook komentáře