Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuře na čerstvé zelenině

Kuře na čerstvé zelenině

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1096 kalorií 0.0g cukrů 82.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Očištěné brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky, pekáč vytřeme máslem. Na dno rozložíme směs brambor a zeleniny,posypeme vegetou a sekanou petrželovou natí. Kuře omyjeme, osušíme a naporcujeme na kusy a položíme na brambory. Osolíme, obložíme proužky papriky a rajčete. Pečeme do měkka.

Podáváme s hlávkovým salátem, ten omyjeme a rozebereme na jednotlivé listy. V míse ho přelijeme sladkokyselým nálevem.


barbora studená

29. 04. 2010, Recept navštíven: 1481x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře