Kuře na čerstvé zelenině
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1096
kalorií
0.0g
cukrů
82.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky, pekáč vytřeme máslem. Na dno rozložíme směs brambor a zeleniny,posypeme vegetou a sekanou petrželovou natí. Kuře omyjeme, osušíme a naporcujeme na kusy a položíme na brambory. Osolíme, obložíme proužky papriky a rajčete. Pečeme do měkka.
Podáváme s hlávkovým salátem, ten omyjeme a rozebereme na jednotlivé listy. V míse ho přelijeme sladkokyselým nálevem.
barbora studená29. 04. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.