
Kuřecí játrové ravioly
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Játra odblaníme, omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Na 2 lžicích oleje dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou játru a smažíme, dokud játra nezměknou. Přidáme kari koření, pepř, sůl dle chuti a důkladně promícháme. Z mouky, vejcí, 2 lžic oleje, vody a soli vypracujeme vláčné těsto, které rozválíme na placku. Z těsta vykrajujeme kolečka, do kterých dáme 1/2 lžíce játrové směsi. Okraje koleček navlhčíme vodou a důkladně přitiskneme k sobě a vytvarujeme kuličky, které dáme po várkách vařit. Vaříme tak dlouho, dokud samy nevyplavou. Uvařené ravioly vyndáme děrovanou naběračkou a ještě horké ozdobíme máslem a listem bazalky.
Tip k receptu
Při podávání můžeme ravioly posypat nastrouhaným sýrem.
Milena09. 06. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 06. 09. 2016, 13:56

Svetlana 09. 09. 2016, 12:34

palino 04. 11. 2016, 11:04

dušanka 22. 02. 2017, 20:29

majka 20. 10. 2019, 19:24

hanka 07. 01. 2020, 16:06