Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
17min 27min
Nutriční hodnoty
1300 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme. Vše smažíme na oleji.
Po pěti minutách přidáme nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme a přidáme rýži. Smažíme dvě minuty.
Zalijeme vývarem a vaříme přikryté 10 minut. Poté přidáme zelené fazolky a vaříme až je rýže hotová.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s řeckým jogurtem a koriandrem.


Přidat na Pinterest
sonizna

19. 11. 2015, Recept navštíven: 869x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo

19. 11. 2015, 12:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý pilaf

20. 11. 2015, 15:54

Přidat komentář

Facebook komentáře