Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami

Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 17min
Celkový čas: 27min , porce

1300 kalorií, 0.0g cukrů, 32.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme. Vše smažíme na oleji.
Po pěti minutách přidáme nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme a přidáme rýži. Smažíme dvě minuty.
Zalijeme vývarem a vaříme přikryté 10 minut. Poté přidáme zelené fazolky a vaříme až je rýže hotová.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s řeckým jogurtem a koriandrem.

sonizna

19. 11. 2015, Recept navštíven: 506x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami

Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami

Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme. Vše smažíme na oleji. Po pěti minutách p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo

19. 11. 2015, 12:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý pilaf

20. 11. 2015, 15:54

Přidat komentář

Facebook komentáře