Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami

Kuřecí pilaf se zelenými fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
17min 27min
Nutriční hodnoty
1300 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 22.0g bílkovin

Příprava

Cibuli a chilli papričku nakrájíme na jemno, zázvor nastrouháme. Vše smažíme na oleji.
Po pěti minutách přidáme nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme a přidáme rýži. Smažíme dvě minuty.
Zalijeme vývarem a vaříme přikryté 10 minut. Poté přidáme zelené fazolky a vaříme až je rýže hotová.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s řeckým jogurtem a koriandrem.


sonizna

19. 11. 2015, Recept navštíven: 668x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné jedlo

19. 11. 2015, 12:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý pilaf

20. 11. 2015, 15:54

Přidat komentář

Facebook komentáře