Lasagne s vysočinou
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
2592
kalorií
0.0g
cukrů
224.0g
tuků
141.0g
bílkovin
Příprava
Lasagne uvaříme dle návodu na obalu a necháme okapat. Mezitím nakrájenou cibuli dozlatova osmažíme na oleji. Přidáme rajčatový protlak, vodu, tymián, pepř, sůl dle chuti a necháme projít varem. Do zapékací mísy dáme 1/3 rajčatové směsi, přikryjeme 1/3 plátků vysočiny, 1/3 eidamu a 4 plátky lasagní. Poslední vrstvu lasagní potřeme rozšlehaným vejcem. Postup ještě 2 krát opakujeme. Dáme zapéct na 30 minut do předehřáté trouby na 220 °C.
Milena09. 06. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.