Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lečo z patizónu

Lečo z patizónu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
1036 kalorií 1.0g cukrů 79.0g tuků 71.0g bílkovin

Příprava

Patizóny očistíme, pokrájame na pásiky. Rajčiny sparíme a tiež pokrájame. Plátky slaniny ponakrajujeme na krebienky, opražíme ich do chrumkava a vyberieme na tanier. Do výpeku dáme pokrájanú cibuľu, pridáme patizóny a rajčiny, osolíme, okoreníme pridáme pokrájaný cesnak a udusíme do mäkka. Odkryjeme a šťavu necháme vydusiť. Pridáme na kolieska pokrájané debrecinské párky a premiešame. Vajcia rozšľaháme so smotanou, vlejeme do leča dobre premiešame a povaríme kým nestuhnu. Nakoniec pridáme par posekaných lístkov bazalky.

Bulb Tip k receptu

Podávame ozdobené opraženou slaninou, s chlebom alebo so zemiakmi.


Jozef

16. 11. 2010, Recept navštíven: 4813x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
vejce dělávám zvlášť
Přidané ingredience: vejce

06. 07. 2014, 11:51

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra obmena klasickeho leča

17. 01. 2017, 20:23

Přidat komentář
Thumb
Patizony jsou neprávem dost nedoceňované. Udělal jste mi svým receptem radost.

01. 01. 2011, 17:45

Thumb
Děkuji za výborný recept:-) chutnalo nám to...

Zuzka 18. 08. 2011, 12:31

Jozef
Som rád že Vám chutilo.Jozef.

Jozef 18. 08. 2011, 13:18

Facebook komentáře