Lečo z patizónu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1036
kalorií
1.0g
cukrů
79.0g
tuků
71.0g
bílkovin
Příprava
Patizóny očistíme, pokrájame na pásiky. Rajčiny sparíme a tiež pokrájame. Plátky slaniny ponakrajujeme na krebienky, opražíme ich do chrumkava a vyberieme na tanier. Do výpeku dáme pokrájanú cibuľu, pridáme patizóny a rajčiny, osolíme, okoreníme pridáme pokrájaný cesnak a udusíme do mäkka. Odkryjeme a šťavu necháme vydusiť. Pridáme na kolieska pokrájané debrecinské párky a premiešame. Vajcia rozšľaháme so smotanou, vlejeme do leča dobre premiešame a povaríme kým nestuhnu. Nakoniec pridáme par posekaných lístkov bazalky.
Tip k receptu
Podávame ozdobené opraženou slaninou, s chlebom alebo so zemiakmi.
Jozef16. 11. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.