Chybějící obrázek

Liptovské řízky v bramboráku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

1572 kalorií
1.0g cukrů
42.0g tuků
157.0g bílkovin


Příprava

Zemiaky zotrieme, pridáme múku, vajíčka, dobre pomiešame. Dochutíme korením, majoranom, rascou a osolíme nakoniec pridáme na jemno pokrájanú cibuľu. Na horúcom oleji vypražime 8 malých placiek ktoré odložíme na teple miesto. Bravčové mäso pokrájame na 8rezňo ktoré naklepeme, potrieme rozotretým cesnakom v soli a opečieme na rozohriatom oleji z každej strany. Na panvici rozohrejeme olej na ktorý položíme už upečené placky. Na každú placku položíme opečený rezeň ktorý zakryjeme zemiakovým cestom, vypražíme s obidvoch stran.

Tip k receptu

Namiesto čerstvého bravčového mäsa môže byť mäso údené.

přidejte na:
Jozef

25. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvela obmena reznov

majka 17. 06. 2016, 09:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobra zmena

katka16031 15. 09. 2016, 17:34

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo vyborné rezne

Svetlana 10. 09. 2017, 13:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

palino 13. 11. 2017, 22:21

Přidat komentář