Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Liptovské řízky  v bramboráku

Liptovské řízky v bramboráku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
1572 kalorií 1.0g cukrů 42.0g tuků 157.0g bílkovin

Příprava

Zemiaky zotrieme, pridáme múku, vajíčka, dobre pomiešame. Dochutíme korením, majoranom, rascou a osolíme nakoniec pridáme na jemno pokrájanú cibuľu. Na horúcom oleji vypražime 8 malých placiek ktoré odložíme na teple miesto. Bravčové mäso pokrájame na 8rezňo ktoré naklepeme, potrieme rozotretým cesnakom v soli a opečieme na rozohriatom oleji z každej strany. Na panvici rozohrejeme olej na ktorý položíme už upečené placky. Na každú placku položíme opečený rezeň ktorý zakryjeme zemiakovým cestom, vypražíme s obidvoch stran.

Bulb Tip k receptu

Namiesto čerstvého bravčového mäsa môže byť mäso údené.


Jozef

25. 06. 2010, Recept navštíven: 2636x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvela obmena reznov

17. 06. 2016, 09:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra zmena

15. 09. 2016, 17:34

Přidat komentář

Facebook komentáře