Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Masový závin

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 35min , porce

2524 kalorií, 9.0g cukrů, 158.0g tuků, 125.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky a podusíme na másle dosklovita. Mleté maso smícháme s namočenou a vymačkanou houskou, cibulí, česnekem, 1 vejcem, hořčicí a kořením. Ochutíme a utvoříme šišku. Listové těsto rozválíme a zabalíme do něj šišku z mletého masa. Okraje potřeme rozkvedlaným vejcem, stlačíme je a zbytky těsta závin ozdobíme. Těsto propícháme vidličkou tak, aby při pečení mohla unikat pára. Závin dáme do vyhřáté trouby na 15 minut dozlatova a potom necháme při nízké teplotě dojít.

Evík

07. 09. 2010, Recept navštíven: 3351x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Masový závin

Masový závin

Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky a podusíme na másle dosklovita. Mleté maso smícháme s namočenou a vym...

Zobrazit všechny podobné recepty k Masový závin Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Přidávám fotky. Místo housky jsem použila strouhanku a přidala jsem více pikantní hořčice a čubricu. Doporučuji na oslavy :-)

Táňa 07. 10. 2010, 09:22

Facebook komentáře