Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Naložená křupavá zelenina

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
84 kalorií 4.0g cukrů 0.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Zeleninu nakrájíme na námi zvolenou velikost a připravíme ji v páře – musí však zůstat křupavá.
Olej svaříme s cukrem a 100 ml vody.
Do uzavíratelné sklenice vrstvíme zeleninu, bobkové listy, pepř a petrželku. Nakonec zalijeme připraveným lákem a uzavřeme.
Podávat můžeme už za 2 hodiny.


Přidat na Pinterest
sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 885x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna zelenina

29. 02. 2016, 11:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

31. 03. 2016, 09:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inspirujuci recept

22. 05. 2016, 18:49

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zelenina takto pripravená sa da dobre používať aj dlhšiu dobu a je chutná

25. 10. 2016, 18:52

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná zelenina, vydarená

14. 12. 2016, 20:13

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inširovalo mato vyskúšať

13. 02. 2017, 12:16

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oprsvfu je křuúpavá
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

26. 07. 2017, 08:48

Přidat komentář

Facebook komentáře