Naložená křupavá zelenina

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

84 kalorií
4.0g cukrů
0.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Zeleninu nakrájíme na námi zvolenou velikost a připravíme ji v páře – musí však zůstat křupavá.
Olej svaříme s cukrem a 100 ml vody.
Do uzavíratelné sklenice vrstvíme zeleninu, bobkové listy, pepř a petrželku. Nakonec zalijeme připraveným lákem a uzavřeme.
Podávat můžeme už za 2 hodiny.

přidejte na:
sonizna

29. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
hanka
vyborna zelenina

29. 02. 2016, 11:25

katka16031
je to velmi dobre

31. 03. 2016, 09:49

majka
inspirujuci recept

22. 05. 2016, 18:49

dušanka
zelenina takto pripravená sa da dobre používať aj dlhšiu dobu a je chutná

25. 10. 2016, 18:52

Svetlana
chutná zelenina, vydarená

14. 12. 2016, 20:13

palino
inširovalo mato vyskúšať

13. 02. 2017, 12:16

heladon
oprsvfu je křuúpavá
Přidané ingredience: donacziova@seznam.cz

26. 07. 2017, 08:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.