Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Naložená křupavá zelenina

Naložená křupavá zelenina
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

84 kalorií, 4.0g cukrů, 0.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Zeleninu nakrájíme na námi zvolenou velikost a připravíme ji v páře – musí však zůstat křupavá.
Olej svaříme s cukrem a 100 ml vody.
Do uzavíratelné sklenice vrstvíme zeleninu, bobkové listy, pepř a petrželku. Nakonec zalijeme připraveným lákem a uzavřeme.
Podávat můžeme už za 2 hodiny.

sonizna

29. 02. 2016, Recept navštíven: 453x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Naložená křupavá zelenina

Naložená křupavá zelenina

Zeleninu nakrájíme na námi zvolenou velikost a připravíme ji v páře – musí však zůstat křupavá. Olej svaří...

Zobrazit všechny podobné recepty k Naložená křupavá zelenina Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborna zelenina

29. 02. 2016, 11:25

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

31. 03. 2016, 09:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inspirujuci recept

22. 05. 2016, 18:49

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zelenina takto pripravená sa da dobre používať aj dlhšiu dobu a je chutná

25. 10. 2016, 18:52

Přidat komentář

Facebook komentáře