Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Norský salát

Norský salát

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
732 kalorií 2.0g cukrů 70.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Očistený karfiol, rozdelený na menšie ružičky, uvaríme v slanej vode. Fazuľku pokrájame a tiež uvaríme. Scedíme, spojíme s karfiolom a pokrájaným sleďom, zalejeme majonézou rozmiešanou s jogurtom, vinným octom, cukrom a korením. Necháme odstáť. Posypeme posekanou zelenou petržlenovou alebo zelerovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Vhodná príloha k tomuto šalátu sú opekané hrianky.


Jozef

23. 08. 2010, Recept navštíven: 3867x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutné

19. 08. 2016, 10:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát je velmi zaujímavý chuťovo, ale dobrý

22. 04. 2017, 20:50

Přidat komentář

Facebook komentáře