Norský salát

Norský salát

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

732 kalorií
2.0g cukrů
70.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Očistený karfiol, rozdelený na menšie ružičky, uvaríme v slanej vode. Fazuľku pokrájame a tiež uvaríme. Scedíme, spojíme s karfiolom a pokrájaným sleďom, zalejeme majonézou rozmiešanou s jogurtom, vinným octom, cukrom a korením. Necháme odstáť. Posypeme posekanou zelenou petržlenovou alebo zelerovou vňaťou.

Tip k receptu

Vhodná príloha k tomuto šalátu sú opekané hrianky.

přidejte na:
Jozef

23. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
katka16031
celkom chutné

19. 08. 2016, 10:11

hanka
šalát je velmi zaujímavý chuťovo, ale dobrý

22. 04. 2017, 20:50

majka
chuťný inšpirujuci šalát

07. 10. 2018, 19:07

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.