Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Norský salát

Norský salát
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

732 kalorií, 2.0g cukrů, 70.0g tuků, 5.0g bílkovin

Příprava

Očistený karfiol, rozdelený na menšie ružičky, uvaríme v slanej vode. Fazuľku pokrájame a tiež uvaríme. Scedíme, spojíme s karfiolom a pokrájaným sleďom, zalejeme majonézou rozmiešanou s jogurtom, vinným octom, cukrom a korením. Necháme odstáť. Posypeme posekanou zelenou petržlenovou alebo zelerovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Vhodná príloha k tomuto šalátu sú opekané hrianky.

Jozef

23. 08. 2010, Recept navštíven: 3374x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Norský salát

Norský salát

Očistený karfiol, rozdelený na menšie ružičky, uvaríme v slanej vode. Fazuľku pokrájame a tiež uvaríme. Sce...

Zobrazit všechny podobné recepty k Norský salát Link-arrow
Thumb

Topinky opečené na tuku

Topinky opečené na tuku můžeme připravovat dvojím způsobem: Plátky chleba po obou stranách pokapeme roz...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutné

19. 08. 2016, 10:11

Přidat komentář

Facebook komentáře