Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ovocný krůtí tažín

Ovocný krůtí tažín

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1986 kalorií 57.0g cukrů 36.0g tuků 150.0g bílkovin

Příprava

Cibuli, mrkev a petržel nakrájíme na tenké plátky.
Sušené meruňky a švestky nakrájíme na kousky.
Cibuli smažíme 8 minut na oleji, přidáme mrkev a petržel a smažíme dalších 8 minut. Poté přidáme utřený česnek a koření ras el hanout a po 30 vteřinách přilijeme vývar, rajčata a slitou cizrnu, sušené ovoce a 150 ml vody.
Osolíme, opepříme a vaříme 25-30 minut doměkka.
Krůtí maso nakrájíme na kousky velikosti sousta a osmažíme ho na pánvi. Poté ho na 5 minut přidáme do hrnce k zelenině.
Vmícháme med, sekaný koriandr a mandle nakrájené na hrubo.

Bulb Tip k receptu

Ras el hanout je směs koření obsahující nejčasněji skořici, kardamom, muškátový oříšek, hřebíček, kurkumu a chilli. Koupíme ho v obchodech specializujících se na koření nebo na internetu.
Pokrm podáváme s kuskusem a řeckým jogurtem.


sonizna

19. 11. 2015, Recept navštíven: 762x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímavé

19. 11. 2015, 12:03

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

20. 11. 2015, 15:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutné

24. 11. 2015, 14:55

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

11. 02. 2016, 10:47

Přidat komentář

Facebook komentáře