Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pasta a la norma

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
796 kalorií 3.0g cukrů 30.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, osolíme a necháme stranou, až se vysráží přebytečná voda. Poté plátky lehce obalíme v mouce a osmažíme na slunečnicovém oleji do zlatova. Zvlášť v pánvi orestujeme na olivovém oleji zmáčknutý česnek a cibulku nakrájenou na jemno. Česnek odstraníme, do pánve přidáme rajčatový protlak a nakrájený osmažený lilek. Necháme chvilku povařit a smícháme s uvařenými těstovinami. Na závěr pastu posypeme strouhanou riccotou a ozdobíme lístky bazalky.


Přidat na Pinterest
Sonia005

13. 03. 2011, Recept navštíven: 2359x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře