Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pasta a la norma

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

796 kalorií, 3.0g cukrů, 30.0g tuků, 17.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, osolíme a necháme stranou, až se vysráží přebytečná voda. Poté plátky lehce obalíme v mouce a osmažíme na slunečnicovém oleji do zlatova. Zvlášť v pánvi orestujeme na olivovém oleji zmáčknutý česnek a cibulku nakrájenou na jemno. Česnek odstraníme, do pánve přidáme rajčatový protlak a nakrájený osmažený lilek. Necháme chvilku povařit a smícháme s uvařenými těstovinami. Na závěr pastu posypeme strouhanou riccotou a ozdobíme lístky bazalky.

Sonia005

13. 03. 2011, Recept navštíven: 2239x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pasta a la norma

Pasta a la norma

Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, osolíme a necháme stranou, až s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pasta a la norma Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře