Pasta a la norma
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
796
kalorií
3.0g
cukrů
30.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Lilek nakrájíme na centimetrové plátky, osolíme a necháme stranou, až se vysráží přebytečná voda. Poté plátky lehce obalíme v mouce a osmažíme na slunečnicovém oleji do zlatova. Zvlášť v pánvi orestujeme na olivovém oleji zmáčknutý česnek a cibulku nakrájenou na jemno. Česnek odstraníme, do pánve přidáme rajčatový protlak a nakrájený osmažený lilek. Necháme chvilku povařit a smícháme s uvařenými těstovinami. Na závěr pastu posypeme strouhanou riccotou a ozdobíme lístky bazalky.
13. 03. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.