Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečený játrový bochník

Pečený játrový bochník
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

2084 kalorií, 1.0g cukrů, 103.0g tuků, 129.0g bílkovin

Příprava

Pečeň, mäso a mierne namočenú žemľu pomelieme na mlynci. Na olejí orestujeme nadrobno posekanú cibuľu a petržlenovú vňať. Pridáme ju do mäsovej hmoty a ochutíme rozotretým cesnakom, korením, muškatovým orechom, horčicou a soľou. Napokon vmiešame vajcia a zahustíme strúhankou podľa potreby, aby sa dalá sformovať do bochníka. Uložíme ho do vymasteného pekáčika. Poukladáme naň plátky údeného bôčika. Pečieme cca 45-55 minút při 150°C.

Bulb Tip k receptu

Teľaciu pečeň môžeme nahradiť pečeňou bravčovou. Taktiež môžeme hmotu vložíť do vymastenej a strúhankou vysypanej bábovkovej formy. Podávame buď teple so zemiakovou kašou, alebo studené s chlebom.

Jozef

12. 11. 2010, Recept navštíven: 1186x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečený játrový bochník

Pečený játrový bochník

Pečeň, mäso a mierne namočenú žemľu pomelieme na mlynci. Na olejí orestujeme nadrobno posekanú cibuľu a pet...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečený játrový bochník Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře