Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pijácké rizoto

Pijácké rizoto

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3512 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 116.0g bílkovin

Příprava

Bůček očistíme, oloupeme a nakrájíme najemno cibuli a dáme zpěnit. Na zpěněnou cibuli přidáme dusit bůček, nakrájený na kostičky, osolíme a za chvíli podlijeme pivem. Dusíme do poloměkka. Rýži propláchneme a smícháme s masem. Zalijeme pivem a vývarem, přidáme nasekané čili papričky, bobkový list a pivní sýr a necháme povařit v troubě cca 15-20minut. Hrnec potom vyjmeme, rizoto promícháme a necháme dojít pod poklicí, posypané mletou červenou paprikou. Před podáváním posypeme strouhaným sýrem.


09. 06. 2010, Recept navštíven: 1562x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře