Pijácké rizoto
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
3512
kalorií
0.0g
cukrů
9.0g
tuků
116.0g
bílkovin
Příprava
Bůček očistíme, oloupeme a nakrájíme najemno cibuli a dáme zpěnit. Na zpěněnou cibuli přidáme dusit bůček, nakrájený na kostičky, osolíme a za chvíli podlijeme pivem. Dusíme do poloměkka. Rýži propláchneme a smícháme s masem. Zalijeme pivem a vývarem, přidáme nasekané čili papričky, bobkový list a pivní sýr a necháme povařit v troubě cca 15-20minut. Hrnec potom vyjmeme, rizoto promícháme a necháme dojít pod poklicí, posypané mletou červenou paprikou. Před podáváním posypeme strouhaným sýrem.
09. 06. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.