Chybějící obrázek

Pijácké rizoto

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

3512 kalorií
0.0g cukrů
9.0g tuků
116.0g bílkovin


Příprava

Bůček očistíme, oloupeme a nakrájíme najemno cibuli a dáme zpěnit. Na zpěněnou cibuli přidáme dusit bůček, nakrájený na kostičky, osolíme a za chvíli podlijeme pivem. Dusíme do poloměkka. Rýži propláchneme a smícháme s masem. Zalijeme pivem a vývarem, přidáme nasekané čili papričky, bobkový list a pivní sýr a necháme povařit v troubě cca 15-20minut. Hrnec potom vyjmeme, rizoto promícháme a necháme dojít pod poklicí, posypané mletou červenou paprikou. Před podáváním posypeme strouhaným sýrem.

přidejte na:

09. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář