Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní telecí žebírko

Pikantní telecí žebírko

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
332 kalorií 0.0g cukrů 36.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Očištěná telecí žebírka naklepáme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připravená žebírka potřeme hmotou připravenou z másla, rozetřených sardelových oček, rozsekaných hub, cibule, petržele, kapar a nastrouhané citrónové kůry. Zbytek hmoty uschováme. Po půlhodinovém odležení žebírka grilujeme asi 4 minuty po každé straně. Opečený povrch žebírek potřeme zbývající pikantní směsí a znovu grilujeme asi minutu, aby se přidaná směs mírně zapekla. Na každé žebírko položíme kousek másla a podáváme s brambory.


uschi3

02. 03. 2011, Recept navštíven: 3488x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře