Chybějící obrázek

Pikantní telecí žebírko

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

332 kalorií
0.0g cukrů
36.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Očištěná telecí žebírka naklepáme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připravená žebírka potřeme hmotou připravenou z másla, rozetřených sardelových oček, rozsekaných hub, cibule, petržele, kapar a nastrouhané citrónové kůry. Zbytek hmoty uschováme. Po půlhodinovém odležení žebírka grilujeme asi 4 minuty po každé straně. Opečený povrch žebírek potřeme zbývající pikantní směsí a znovu grilujeme asi minutu, aby se přidaná směs mírně zapekla. Na každé žebírko položíme kousek másla a podáváme s brambory.

přidejte na:
uschi3

02. 03. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo velmi dobré rebierka
dušanka 01. 02. 2018, 21:05