Pikantní telecí žebírko
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
332
kalorií
0.0g
cukrů
36.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Očištěná telecí žebírka naklepáme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připravená žebírka potřeme hmotou připravenou z másla, rozetřených sardelových oček, rozsekaných hub, cibule, petržele, kapar a nastrouhané citrónové kůry. Zbytek hmoty uschováme. Po půlhodinovém odležení žebírka grilujeme asi 4 minuty po každé straně. Opečený povrch žebírek potřeme zbývající pikantní směsí a znovu grilujeme asi minutu, aby se přidaná směs mírně zapekla. Na každé žebírko položíme kousek másla a podáváme s brambory.
uschi302. 03. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.