Pikantní tokáň na cibuli
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1364
kalorií
0.0g
cukrů
122.0g
tuků
55.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, které pak osmažíme prudce na oleji. Když jsou plátky lehce osmažené, vyndáme je z pánve a na stejném oleji podusíme cibuli, kterou zalijeme hrnkem studené vody. Když cibule změkne, přidáme sloupnuté, umyté a na plátky nakrájené žampióny, najemno nakrájený česnek, mletou papriku a celý pepř. Na mírném ohni necháme v pánvi celou směs vařit zhruba 15 minut. Pak přidáme maso a hrnek teplé vody. Podle chuti ještě přisolíme a opepříme a necháme ještě vařit. Přidáme smetanu a posekanou petrželovou nať. Podáváme s kukuřičnou kaší.
Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz
Jiřulka12. 02. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.