Pikantní tokáň na cibuli

Pikantní tokáň na cibuli

Obtížnost

Čas přípravy

25min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

1364 kalorií
0.0g cukrů
122.0g tuků
55.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, které pak osmažíme prudce na oleji. Když jsou plátky lehce osmažené, vyndáme je z pánve a na stejném oleji podusíme cibuli, kterou zalijeme hrnkem studené vody. Když cibule změkne, přidáme sloupnuté, umyté a na plátky nakrájené žampióny, najemno nakrájený česnek, mletou papriku a celý pepř. Na mírném ohni necháme v pánvi celou směs vařit zhruba 15 minut. Pak přidáme maso a hrnek teplé vody. Podle chuti ještě přisolíme a opepříme a necháme ještě vařit. Přidáme smetanu a posekanou petrželovou nať. Podáváme s kukuřičnou kaší.

Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz

přidejte na:
Jiřulka

12. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
moze to byt vyborne jedlo

04. 02. 2017, 20:29

hanka
tokan takto pripravený je fantasticky chutný

20. 03. 2017, 19:01

Svetlana
dobra lahodka z tokana

25. 04. 2018, 20:09

katka16031
recept na tokaňa výborný

26. 01. 2019, 18:01

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.