Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní tokáň na cibuli

Pikantní tokáň na cibuli

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1364 kalorií 0.0g cukrů 122.0g tuků 55.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, které pak osmažíme prudce na oleji. Když jsou plátky lehce osmažené, vyndáme je z pánve a na stejném oleji podusíme cibuli, kterou zalijeme hrnkem studené vody. Když cibule změkne, přidáme sloupnuté, umyté a na plátky nakrájené žampióny, najemno nakrájený česnek, mletou papriku a celý pepř. Na mírném ohni necháme v pánvi celou směs vařit zhruba 15 minut. Pak přidáme maso a hrnek teplé vody. Podle chuti ještě přisolíme a opepříme a necháme ještě vařit. Přidáme smetanu a posekanou petrželovou nať. Podáváme s kukuřičnou kaší.

Poznámka: Tento recept je zkopírován z mého profilu na www.maggi.cz


Jiřulka

12. 02. 2010, Recept navštíven: 1430x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze to byt vyborne jedlo

04. 02. 2017, 20:29

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tokan takto pripravený je fantasticky chutný

20. 03. 2017, 19:01

Přidat komentář

Facebook komentáře