Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněná vepřová krkovička

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 25min
Nutriční hodnoty
7664 kalorií 20.0g cukrů 640.0g tuků 485.0g bílkovin

Příprava

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme a chvíľu necháme odstáť. Cibuľu pokrájame na drobné kocky, speníme na oleji, pridáme nakrájanú slaninu, na kocôčky nakrájané feferónky a restujeme. Pridáme nakrájanú kapiu, osolíme, okoreníme čiernym korením, vlejeme rozšľahané vajcia a miešame do stuhnutia. Nakoniec vmiešame nastrúhaný syr a nasekanú petržlenovú vňať.
Odležané mäso rozložíme na dosku, každý plát naplníme pripravenou plnkou a zvinieme. Previažeme niťou, alebo prichytíme špáradlami. Rolky prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji, potom ich preložíme do ohňovzdornej misy, polejeme výpekom, podlejeme vodou a pečieme vo vyhriatej rúre asi 45 minút. Občas podlejeme mäso vodou a prelejeme vypečenou šťavou.
Plnenú krkovičku podávame so zemiakmi.

Bulb Tip k receptu

Nemusíme použiť kapiu, ak pridáme čerstvé farebné papriky, jedlo bude farebnejšie.


Přidat na Pinterest
uschi3

26. 04. 2010, Recept navštíven: 9452x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná krkovička

26. 09. 2016, 18:10

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnená krkovička je vynikajuca,plnka jedinečnej chuti

08. 11. 2016, 20:09

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobnú krkovičku, ale toto je vyborný recept

16. 12. 2016, 19:28

Přidat komentář

Facebook komentáře